<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

zaterdag 26/7

0 reacties
zaterdag 26/7 Ik zag deze liggen bij de horlogerette, en kon het niet laten hem te kopen :-). Hij is blauw, stoer en de secondes dabberen in 7 verschillende standen over je display. De verkoopster zal wel gedacht hebben toen ik wees en zei: hebbe!.
Verder ben ik vandaag minder stoer bezig geweest. Vanmiddag heb ik mezelf pas om 14 uur in een verticale positie gemanouvreerd (lees: ben opgestaan), waarna ik me de verdere middag uitsluitend heb bezig gehouden met het doen van boodschappen. Veel wokspulletjes aangeschaft en diverse schelpjes, wokkeltjes en andere vormen van pasta. Ik ben er van overtuigd dat er met dit weer niks lekkerder is om klaar te maken. Daarnaast geeft wokken/pasta minder troep dan biefstukjes en varkenshaasjes. Wat met mijn levensstijl natuurlijk vrij belangrijk is.

Verder vergaat het mij goed. Ik heb het deze week wat rustiger aan gedaan, en ben de afgelopen week dan ook maar een paar avondjes de hort op geweest. Thuis heb ik meer op de bank gelegen en vooral veel geslapen. Tja... Ik ben natuurlijk ook een mens en heb af en toe rust nodig, lekker even op mezelf zijn.

Op mijn werk had ik afgelopen vrijdag een kennis aan de lijn die een probleem had met zijn router. Nu ben ik na anderhalf jaar redelijk wat gewend op de helpdesk, maar kennissen met lastige problemen blijf ik altijd weer spanend vinden. Ik bedoel; je hoopt dan natuurlijk dat het altijd goed gaat omdat je bang bent het ooit terug op je bord te krijgen dat het niet gefixt is. Gelukkig had ik de binnen enkele minuten het probleem boven water en kreeg hem op Internet :-) pfieuw.. daar kwam ik mooi mee weg, haha.

Komende week gaat er weer wat veranderen op de zaak. Onze afdeling die nu aan twee zijden van de gang zit, gaat weer bij elkaar zitten. Omdat de indeling dan enigzins aangepast moet worden zal het betekenen dat ook ik van plekkie ga verschuiven. Volgens de laatste roddels zal ik op een redelijk goede locatie zitten (lees: in de buurt van onze senseo apparaten en in de buurt van een airco). Ach ja... hoe het loopt zie ik volgende week wel weer.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.