<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

zondag 20/7

0 reacties
.. Nu heb ik dus ff een slecht humeur hoor.
Ik zal u desondanks toch even kort bijpraten van mijn wel en wee da afgelopen 2 dagen. In bruinisse (volksmond: bru) waren de mosselvisserijdagen afgelopen week begonnen. Mosselfeesten zijn echt verzamelplaatsen van dronken zeeuwen en verbaasde rotterdammers. Het geeft ook allemaal niet. Iedereen doet maar een endje en als je niet meer kunt lopen ga je zitten of naar huis. Ik heb vrijdagavond ook een bezoekje gebracht aan dit fijne evenement (ik had dus niet gedronken omdat ik perse wilde rijden).

Op bru kom je altijd weer bekenden tegen. ex-klasgenootjes, ex-exen en ex-kennissen waar je dan ff 'heuj' tegen roept en soms nog ff een gesprekje aangaat. Ook Ferry en Diana bleken terug te zijn van hun vakantie (ik: jaloers), dus die heb ik ook maar even overgehaald om te komen. Keej, ze hadden me al een half uur lopen zoeken maar dat terzijde :).

Gistermiddag zijn we met een clubje naar het strand geweest (
Link!). Dat was erg succesvol en gezellig. Heerlijk in de zon, veel mooie mensen en heerlijke muziek. Ik geloof dat we in totaal al vrij snel met een mannetje of 20 zaten. Eigenlijk hoop ik dat het weer vandaag ook nog een beetje bijtrekt (nu: bewolkt) zodat we dit proces nog eens even kunnen herhalen.

Gisteravond waren we om een uurtje of acht terug en zijn na een korte douche weer verder gegaan naar bru (ja: natuurlijk). Daar heb ik weer een sociale ronde gedaan, en ben hier in de buurt terecht gekomen in een of andere achtertuin waar het nog goed toeven was. Veel geslapen heb ik weer niet, wat ik natuurlijk erg jammer vind. Ach: het moet maar weer :-).

Nu ga ik eerst mijn huisje eens schoonmaken, just in case of good weather :).

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.