<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

donderdag 17/7

0 reacties
U weet wellicht dat ik qua eerste stap richting meisjes vrij onzeker ben. Zo is het dat ik bijvoorbeeld een meisje wat ik leuk vindt niet snel mee uit zou vragen, zeker als ik haar helemaal niet zo heel erg (of heel erg niet) ken. Ze zal dan echt zelf een heeeele duidelijke hint moeten geven. En dan te weten dat ik mensen ken die telefoonnummers uitwisselen als ze iemand tegenkomen! Nou, dat is iets wat je niet snel zult meemaken bij deze jongeheer (die heb ik van mijn oma).

Da's best vreemd zat ik vanmiddag aan te denken. Als u eens wist hoe vaak ik mensen op een enkele dag om hun nummer vraag; pfieuw! Waarom heb ik er dan in mijn prive-sfeer zo'n moeite mee...?

Hehe, ik weet het: de overpeinzing is wat aan de flauwe kant. Toch schoot die gedachte even door mijn hoofd. Ik heb gewoon ineens zin in een afspraakje. Een echte. U kent dat wel... Inclusief zenuwen en teveel aftershave. Die blouse waar net een knoop afspringt. Of die ondoordachte maaltijd in de vorm van chili concarne de dag ervoor. Het wachten op een telefoontje in de dagen erna.
Niet dat ik behoefte heb aan een vriendin, geloof me: het bevalt me best zo mijn leventje op dit moment. Maar het hele gebeuren rondom uitgaan of uitgevraagd worden is gewoon zo leuk, spannend en vernieuwend. Althans... wat me er van bijstaat dan :)

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.