<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

maandag 14/7

0 reacties
Mijn pad heeft het me gebracht dit weekend. Wat een vertier heb ik mee mogen maken. Hoe goed kan het woelige, moeilijke en vervelende pad des levens de pijn doen verzachten met aangenamere momenten. Ik heb mijzelf mogen amuseren. U vernam al dat mijn donderdag- en vrijdagavond erg gezellig zijn geweest, maar zaterdag en zondag waren er een zeer aangename aanvulling op.

Zaterdagochtend werd ik door mijn buurman en mirjam bruut gewekt omdat ze stokbroodjes met filet hadden gehaald, welke ik heerlijk in het zonnetje op heb gepeuzeld. Wat een pret om zo gewekt te worden na een avond flink uit uw dak gaan. Ik hou daar wel van; onverwachte gezellige acties. Die middag ben ik met mijn buurman naar de Aldi gegaan omdat er nog enige voorzieningen moesten worden gekocht voor het feestje wat mijn buurman zondag ging geven.

Hoe raar mensen kunnen kijken in de supermarkt als u met 10 kratten bier en nog een kar vol aan overige producten bij de kassa staat heb ik ook aan den lijve mogen zien. Alsof niemand ooit een feestje geeft. Ik bedoel; het mag natuurlijk niet op raken. Toch? Daarnaast zaten ook "al" mijn boodschappen daarbij wat natuurlijk het totaalplaatje veel erger maakt ;-). Een lol hadden we in ieder geval wel daar in die supermarkt, iets wat je normaalgesproken toch niet altijd hebt in een supermarkt. Ik niet althans. Mocht u nog tips hebben over hoe ik mijn supermarktbezoeken in de regel aangenamer kan maken verneem ik dat uiteraard graag van u.

Zaterdagavond zou ik gaan bbqen bij martine. Helaas ging dit niet door omdat we even een vriendin van haar op moesten zoeken in het ziekenhuis. Dat is uiteraard belangrijk en de moeite om uw bbq voor te laten doen. Als uitstekend culinair alternatief zijn we (maikeltje was er ook bij) lekker wezen eten bij de mac. Welk een plezier een kind van anderhalf kan hebben met de diverse sauzerijen die dit eetpaleis u te bieden heeft... erg komisch ;-).

Verder zijn we daarna om acht uur meteen doorgereden naar mijn moeder. Die ging op vakantie, zo bleek uit een telefoongesprek wat ik onderweg naar de mac had. Ik schaamde mezelf; dat mag u rustig weten. Mijn ouders gaan 3 weken met vakantie... en ik vergeet het gewoon. Gelukkig is het allemaal nog goedgekomen omdat martine het niet erg vond even door te rijden na het ziekenhuisbezoek. Het was er erg gezellig en martine en mn ouders konden het ook leuk vinden met elkaar. Weet mn moeder ook meteen weer wie het is enzo ;-).

Toen we bij tine thuis kwamen hebben we toch nog (meer) heerlijk genoten in de tuin. Het weer was echt uitstekend afgelopen zaterdagnacht. Omdat het zo lekker en er toch nog bbqspul in huis was en de bbq er niet stond hebben we (lees:tine) een creatieve oplossing bedacht: in haar tuin mist een stoeptegel. In dat gat werden kolen gegooid met er bovenop nog een rekje voor het vlees. Tadaaaa; u heeft een professionele bbq !

Zondag ben ik weer verwend qua ontbijt. Ik kreeg mijn koffie op bed en toen ik beneden was lag er al een gevuld stokbrood flinkt te knetteren ende te pruttelen in de oven. Wow, ik moet dat voor mezelf ook gaan doen dat soort dingen. Erg lekker. De rest van de dag heb ik "geholpen" met foto's inplakken en lekker in de zon gezeten. Het was niet alleen erg lekker die zondag maar ook nog eens leerzaam. Ik heb namelijk geleerd dat martine errrg lekkere milkshakes kan maken, n dat ik niet ieder potje Risk kan winnen. Ik ben afgemaakt, geruneerd.... zucht. Volgens mij zat er stiekum valium in mijn milshake ofzo ;)

Na deze relaxte zondagmiddag werd het tijd om me hier thuis te melden voor het feestje bij mijn buurman. Ik ga hier op dit log niet teveel uitwijden over mijn belevenissen aldaar, ik denk dat ik zou kunnen volstaan met de uitspraak: "machtig mooi feestje". Of wellicht "Dat moet ik niet meer doen". "Veels te gek" is misschien ook wel van toepassing. Zo heb je ze niet vaak; feessies. Ik heb er veel gezien maar hier is het echt n grote bende. Er waren ook wat mensen voor het eerst, die best even stonden te kijken van het zaakje hier. Ik weet ook niet hoeveel liter wodka, wijn en bier zijn verdwenen. Ik weet wel dat er een kruiwagen vol wodka mixjes spontaan is verdampt :-). Ach ja... er zijn veel foto's gemaakt,
er staan er al een paar online. Gelukkig sta ik er niet op, haha.

Nee hoor mensen; het was leuk zo. Nu ga ik lekker relaxen op mijn bank. Bijkomen. Ik spreek u morgen weer !

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.