<a href="http://jobd.net">Ga naar jobd.net!</a>

Who gives a fuck!

vrijdag 11/7

0 reacties
Tuurlijk.. het gaat goed met me. Ik heb mezelf wederom mogen amuseren de afgelopen dagen. Dagen met een bepaalde vorm van hectiek, en toch genoten. Dinsdagavond heb ik onder het genot van een biertje de buurman geholpen met zijn nieuw aangeschafte breedbeeldteevee en meteen een filmpje meegekeken. Wat later kwam mirjam ook ineens aanwaaien (die was al een complete dag aan het trachten thuis te komen). Erg relaxed, onverwacht en ook gezellig. Wat dat aangaat is het ook grappig. We zijn toch met z'n allen erg verschillend en hebben het toch leuk zo.

Woensdagavond hadden we op het werk een bespreking over de nieuwe zaken die op het werk gelanceerd gaan worden. De meeste zaken zijn vandaag in het spiksplinternieuwe Club ZeelandNet Magazine aangekondigd. Zo hebben we binnenkort een proef voor
bellen via de kabel en is er vandaag een actie gestart met een korting op de aansluitkosten voor Internet via de kabel. We hebben nu een winkelplaza op de site wat er erg gelikt uitziet, en ook onze draadloze routertjes zijn weer eens onder de aandacht gebracht.

Al met al gaven de bovenstaande aankondigingen bovenop de reguliere drukte, nog eens een fijn stukje extra werkdruk. Zowel onze inbox als de wachtrij aan de telefoon bleef goed voorzien van nieuwe aanwas. Een collega van me heeft vandaag zelfs op 1 dag 100 telefoontjes afgehandeld, wat nu niet echt bepaald gemiddeld te noemen is :-).

Gisteravond heb ik het gezellig gehad bij Martine die me plots belde of ik een hapje kwam eten s'avonds. We hebben erg veel lol gehad met het buurjongetje, waarmee ik een watergevecht heb gehouden. Ik kan u melden dat ik mijn schoenen daarnet pas echt voor droog heb verklaard. Oh wat was ik doorweekt zeg! Maar ja.. we hadden er een hoop lol om. Verder hebben we heerlijk lang zitten praten onder het genot van een beetje whisky. Het nadeel is dat dat soort conversaties nogal eens laat willen worden, wat de ochtend die daarop volgt meestal minder te noemen is :-). Het geeft ook eigenlijk niks... ik voel me daar op mijn gemak.

Wat dit weekend gaat brengen weet ik nog niet. Eigenlijk zou ik vanavond de hort op gaan, maar dat blijkt nu niet meer door te gaan. Misschien maar goed ook. Ik heb even tijd voor mezelf nodig. Vandaag was een redelijk slopende dag en ik moet gewoon even een momentje relaxed met een colaatje op de bank hangen. Morgen moeten de boodschappen weer gedaan worden en zal ik wellicht eindelijk eens op visite gaan bij Arjan en Linda. Iets wat ik al erg lang van plan was. Zondag gaan we geloof ik een BBQ hebben omdat mijn buurman jarig is en dan is het weekend alweer voorbij.

Weer een week die me eigenlijk goed is bevallen. Tuurlijk; ik ben mijn prinses met het glazen muiltje weer niet tegengekomen en die zak met goud (ik bedoel nu niet BA van the A-team) is vandaag weer niet bij mij thuis afgeleverd. Tuurlijk; het leven is nog steeds niet fantastisch en ik ben nog steeds niet tevreden met mezelf, toch heb ik er weer wat van gemaakt....

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.