Rilana's Fotografie

Bruidsfotografie is toch zo mooi....

2 reacties
Bruidsfotografie is toch zo mooi....

Gisteren zo'n mooi bruidspaar gefotografeerd. Ze hebben samen 2 prachtige kinderen dus dat waren de bruidskindjes, zo mooi.

Je bent aanwezig op 1 van de mooiste dagen van zo'n bruidspaar, heb je dan een gaaf beroep of niet. En s'morgen scheen de zon nog niet zo, dus het licht was zo mooi. Dat heb ik het liefst, anders is het zo hard...
En nu regent het dus wat hebben ze toch weer geluk.

Patrick, Miranda, Levi en Britt, ik wens jullie veel geluk en liefde saampjes.

2 reacties

Wat een leuke foto met die twee bruidskindjes die de handen voor de mond houden omdat hun ouders elkaar zoenen. Je hebt inderdaad een prachtig beroep.

Laatst werd er aan mij gevraagd een bruidsreportage te maken en heb dat uiteraard netjes afgewimpeld omdat ik geen professioneel fotograaf bent. Het zou natuurlijk erg jammer zijn als de foto's niet naar behoren zijn en heb ze verwezen naar de professionele fotograaf. Je betaald uiteraard een stuk meer maar dan heb je ook wat.

groet, Chris en succes verder.

cverkaart

25 August 2012 om 08:25

Bedankt Chris.

Je houd het toch niet tegen het is een vrij beroep. Kijk ik heb er 4 jaar voor gestudeerd, maar er zijn een heleboelfotografen hoor zonder diploma, het moet ook een beetje in je zitten. Maar je bent wel eerlijk zeg...

Fijn weekend groetjes Rilana

Rilana's Evenementen

25 August 2012 om 09:10

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.