Rilana's Fotografie

Specialisatie Examen

3 reacties
Specialisatie Examen
Ik doe examen aan de fotovakschool in Rotterdam en ben bezig met mijn specialisatie portret fotografie.
Nu fotografeer ik voor mijn examen veel kinderen. Nu wilde ik eigenlijk voor mijn examen een bekend iemand fotograferen, dit omdat het ook goed staat in mijn portfolio. Maar ja wie moet ik dan eens vragen. Toen dacht ik ineens aan Ralf Mackenbach, dit omdat mijn zoon grote fan van hem is en ik zijn muziek op mijn dansschool ook gebruik. Dus ik heb hem gewoon brutaal hem een mail gestuurd en gevraagd of hij mij wil helpen met mijn examen. Zelf dacht ik dat ik nooit wat zou horen. Maar binnen een week kreeg ik een leuk bericht. Ik mocht naar een optreden komen en hem voor het optreden fotograferen. Nou ik was helemaal door het dollen heen, wie mag dat nou voor zijn examen. Een bekende Nederlander fotograferen ( voor die gene die niet weet wie het is, hij heeft het euro songfestival gewonnen bij de kids, met het nummer click clack).
Ik hem weer een berichtje gestuurd, dat ik naar hem toe mocht komen. Ook mocht ik mijn kinderen mee nemen, nou dat vonden ze natuurlijk geweldig.
Gisteren zondag 22 mei was de grote dag.
Wat was ik zenuwachtig. Het was een eindje rijden we moesten naar Almere naar een outlet store. Om 13:00 uur begonnen ze met een modeshow. Waar danseressen van Ralf zijn dansgroep mee liepen op de catwalk. Dus daar kon ik eerst foto’s van schieten. En rond half 2 kon ik naar Ralf om hem apart te fotograferen. Zijn moeder leidde me naar hem toe, zijn moeder is zijn manager. Ze was heel aardig ook naar mijn kinderen. Ze mochten een t-shirt uitzoeken van Ralf en van alles eten en drinken wat ze maar wilde. Nou dat was het einde voor mijn kinderen, gezellig kletsen met Ralf. Ik wilde hem fotograferen in mijn stijl waar ik mijn examen in ga doen. Portret met een zwarte achtergrond en één lamp. Ik was alles aan het neer zetten en Ralf stond al snel gereed om op de foto te gaan. Het ging allemaal heel relax en in tien minuten tijd had ik mijn examen foto erop staan. Toen nog wat foto’s met mijn kinderen erbij en een foto van mij met Ralf. Voor als aandenken als hij straks nog beroemder is. Mijn spullen liet ik staan en ben de zaal weer in gegaan om foto’s te maken van de modeshow. Toen kwam ik Lucia Marthas tegen ( een bekende dans choreograaf ), ja en dat ook met een eigen dansschool, was dat natuurlijk ook super tof. Ik heb aan haar gevraagd of ik een foto mocht maken met haar dans leerling Ralf. En dat vond ze hartstikke leuk, dus ja ik heb ook een foto van haar met Ralf. Nou mijn dag kon niet meer stuk. En toen kwam het optreden nog van Ralf waar ik ook mocht fotograferen. Dus ja mijn dag was geslaagd en nu maar hopen dat ik slaag voor mijn examen.
Wat is er niet leuker dan voor je examen bekende Nederlanders te mogen fotograferen.
En het mooiste ik kreeg net een berichtje van het management van de dames, Amy, Lisa en Shelley van het junior songfestival 2007 en hun bekende nummer Coole kikker. Naar hun ga ik volgende week.
 Op mijn site staan alle foto's van Ralf , dus ben je nieuwsgierig, ga naar mijn site.
www.rilanasfotografie.nl

3 reacties

Mooie foto's hoor, ook die op je fotosite, je komt er wel en hopelijk voor jou dat je slaagt. Sterkte.

groet Chris. 

cverkaart

29 May 2011 om 19:48

De fotosite wordt steeds mooier Rilana. Al die kindertjes van de dansschool geweldig! Mooi dat je zo'n bekende jongen mocht fotograferen!

Ik denk zeker dat je ook voor je specialisatie gaat slagen!

 Ik vind trouwens de opzet van de fotowebsite mooi. De foto's laden snel en zijn mooi groot zodat je goed detail kan zien!

 groeten van Riet

Riet Luteijn

29 May 2011 om 20:19

Bedankt beide voor jullie leuke reactie op mijn blog.

 

Fijne week. Groetjes Rilana

Rilana's Evenementen

30 May 2011 om 08:00

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.