Rilana's Fotografie

Carglass

2 reacties

Heb ik weer...

Ander halve week geleden bij mijn werkadresje, kwam er iemand van Carglass haar raam vernieuwen. Ik was er toch en ik had ook een sterretje, dus even gevraagt of hij naar die van mij zou kunnen kijken. Gekeken en ik was zo verzekert dat hij hem gelijk zou kunnen behandelen. Dat hij eenmaal klaar was en ons de steutel terug gaf, zei hij nog, het sterretje zie je nog wel, maar hij kan in ieder geval niet verder scheuren.

Ja hoor 2 dagen later, ik stap in mijn auto, nou je raad het al een scheur van hier tokio. Nee hij kon niet verder scheuren, an me hoela.
Dus ik gelijk bellen, ja mevrouw het kan af en toe voorkomen het geeft geen 100% garantie dat dat niet gebeurt. Bij mij dus. Maar gelukkig ben ik goed verzekert en krijg ik een nieuwe ruit.

Nou vandaag was het zover hij zou vanmiddag komen, hij was lekker vroeg in de middag. Hij kijken, ja mevrouw ik heb niet de goede ruit bij. Ik had al zo'n vermoeden want die mevrouw aan de telefoon vroeg vragen dat ze het zelf niet meer snapte. Ze vroeg voor de spiegel, zit er een driehoekje of een rondje, nee een driehoek met een ronding aan de onderkant. Okay zegt ze dan zit die 20 cm vanaf de bovenkant. Nee zeg ik hooguit 2 cm. Toen snapte ze het niet meer, dan moet u toch een ruit hebben met een rondje. ja het pootje is wel rond. Nou toen snapte ze er helemaal niets meer van. Nou dan bestel ik gewoon de meest voorkomende raam. Dan zit je spiegel wat lager, ach zei ik ben toch niet zo groot. Maar ja die van carglass zei, ja dat kan wel zo zijn dat die lager zit maar dan zie je niets in je spiegel dan kan je niet acheruit kijken.

Dus ja heb nu nog een grote scheur, moet er wel een beetje om lachen.
BEL CARGLASS EN JE KRIJGT EEN GRATIS GROTE SCHEUR.

ha ha met je HPX WAX...

Nou donderdag een nieuw raampie.

2 reacties

Wat een dom gedoe, ze kunnen toch info opvragen bij je dealer? Of zou dat teveel werk zijn?

groet Chris

cverkaart

28 March 2011 om 18:58

ja echt dom ja...
Rilana's Evenementen

28 March 2011 om 19:00

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.