Rilana's Fotografie

Voorbij

3 reacties
Voorbij

Mijn weekje vakantie zit er weer op. Wat gaat dat toch allemaal snel, morgen weer werken in het speelgoed. (Warenhuis Goudzwaard)En dan dinsdag weer lekker dansen met de kids in mijn mijn dansschool...Wat ik met hel veel plezier doe de jongste is 2 en de oudste is 11...Het zijn 3 groepen met veel gezellige giebel meiden. En als ik thuis ben weer verder met mijn album afmaken van een leuk stel. En 2 bruidsbespekingen deze week...Het gaat echt goed met de fotografie...heerlijk gewoon....Wel druk af en toe. 3 dagen werken bij Goudzwaard, mijn dansschool, de fotografie, mijn 3 kids en man en natuurlijk mijn paardje Bram...Dus zo'n weekieis altijd heerlijk maar altijd SNEL VOORBIJ....

Ik wil iedereen een fijne week wensen.

Groetjes Rilana

Hier een foto van mijn 3 kleine mannen en mijn paardje Bram..

 

3 reacties

de tijd gaat veel te snel voorbij. mijn dochter haar weekje vakantie is ook alweer om, morgen weer gewoon naar school toe. gelukkig vind ze het erg leuk, dat scheelt.

fijne avond. rosette.

Nardan.

31 October 2010 om 20:21

Een prachtige foto van je drie kleine mannetjes en het paardje. Ook nog gefeliciteerd met het behalen van je vakdiploma.

Iik ben ook al een tijdeje bezig mijn foto's in raw te maken. Het geeft zeker meer mogelijkheden voor verdere bewerking.

 groetjes van ut zunnetje

Riet Luteijn

31 October 2010 om 20:27

Dank voor jullie leuke reactie.

Groetjes Rilana

Rilana's Evenementen

01 November 2010 om 18:00

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.