japan in maart 2006

Welkom op mijn weblog

4 maart

1 reactie
4 maart

We werden deze morgen om 9:00 gewekt door Vivaldimuziek. Harald vond dat we niet te lang op bed moesten blijven liggen: het was beter om in het japanse ritme mee te gaan. Noriko wilde ons vandaag meenemen naar kasamori-kannon een soort tempel in een mooie omgeving. De dag ziet er mooi en zonnig uit. Na de tempel bezocht te hebben (wat mooie vergezichten opleverde), nog een mooie wandeling door het bijbehorende bos gemaakt (inclusief een picnic).

's Middags kennis gemaakt met Otoosan (=Noriko's vader). Haar ouders hebben een mooi huis op een mooie lokatie. Bij het huis hoort de aikidoschool waar Noriko en haar vader lesgeven. Haar moeder heeft een supermarktje (super shindo). Van Noriko's vader kregen we uitleg over verschillende zwaarden die gebruikt werden en onder het genot van kopjes groene thee en japanse rijstcrackers, werd hierover doorgegaan. Jan kreeg een uitnodiging om aikido te komen oefenen samen met Noriko.

's avonds aten we zuurkool met worst (zonder stokjes)

1 reactie

Hallo Ilse en Jan. Ik opende per ongeluk de mail van Ilse aan Agnes en kon het niet laten om de link te volgen. Voel me wel schuldig maar heb geen spijt hahaha, wat een mooie reis en creatief verslag! Leuk dat jullie daar vrienden of familie hebben, op die manier maak je kennis met het echte Japan. Mijn oudste zus heeft een aantal jaren in Japan gewerkt en gestudeerd. Toch is jullie verslag weer een heel ander verhaal dan het hare, leuk! vrgr Alfred
Alfred

05 April 2006 om 00:15

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.