japan in maart 2006

Welkom op mijn weblog

3 maart

0 reacties
3 maart

Na een goede vlucht en een paar uurtjes slaap, kwamen we om 9:30 aan in Tokyo: Narita airport, waar Harald en Noriko en de hond Muki al op ons stonden te wachten. Na een kennismaking met elkaar, vertrokken we naar Chiba-Nanawatari.

 

 

Onderweg naar Chiba-Nanawatari al veel indrukken opgedaan: alles is natuurlijk in kanji's geschreven, de huizen zien er heel anders uit dan bij ons, de bomen en planten zijn heel anders van vorm (meer kunstmatiger), er wordt links gereden en op een doorgaande dorpsweg, komen de kleurige reclameborden wel heel erg op je af!
 
 

's avonds komt het opmaken van de bedden aan de orde: je slaapt op een futon= een soort matras wat wij ook wel gebruiken op een ligbed, maar dan iets dikker. Je legt 2 matrasjes op elkaar met daaroverheen een hoeslaken. Over je heen heb je een soort dekbed met dekens. (deze dekens heb je echt nodig, want 's nachts koelt het erg af). Ze gebruiken geen hoofdkussens: wij besluiten dan om onze opblaasbare nekkussentjes vanuit het vliegtuig te gebruiken als hoofdkussen.......heerlijk geslapen

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.