Level10 Challenge

Weer aan de slag

0 reacties
Weer aan de slag

Het is even geldeden dat ik een blog geschreven heb.

Dit komt doordat mijn computer even onder handen genomen is en ik vorige week erg druk geweest ben met promotie maken voor mijn zelfstandige onderneming.

Het sporten is er daardoor ook bij in geschoten en ik moet toegeven, dat voelt niet lekker. Het valt me op dat bewegen en sporten snel went en gewoon in je systeem gaat horen. 

2 weekenden terug heb ik een trainingsweekend gehad en op zondag was er door het bedrijf 1,5 uur sporten ingepland. Super verzorgd! op de foto zien jullie de tafel vol met herstelshakes voor alle sporters. Op zaterdag heb ik er voor gekozen om met een collega lekker de fitness van het hotel in te duiken aan het eind van onze trainingsdag. 's avonds volgede een gezellig diner en een gekostumeerd feest. 

De week erna was erg hectisch, door de motivatie en inspiratie in dat weekend wilde ik er volle bak tegenaan met enqueteren. Om op die manier meer te weten te komen over de relatie tussen voeding en gezondheid en voornamelijk hoe mensen zelf tegen hun gezondheid aankijken. Dit resulteerde in dagen dat ik 'smorgens om 08:30 al in mijn moeders pedicure salon zat om daar mensen te interviewen die mee wilde werken, daarnaast had ik mijn eigen werkzaamheden en 's avonds ging ik het dorp in om deur aan deur mensen te vragen een vragenlijst voor me in te vullen.

Elke dag sleepte ik mezelf uit huis om dit een rondje te doen, met lood in mn schoenen, maar als ik in contact wil komen met mensen zal ik dit moeten doen. Vervolgens was er de hele week geen ruimte om te sporten op mijn vrijdagmorgen nordic walking na. Deze week resulteerde erin dat ik tegen het weekend finaal opgebrand was en één grote bonk met stress... Binnen het bedrijf waar ik werk gaat het om de FUN....maar deze FUN was bij mij even ver te zoeken en heb gelijk zo'n zelfde week afgezworen!

In het weekend ben ik gelijk heel verstandig weer mijn 3 kilometer te voet naar mijn ouders gelopen. en vanaf maandag heb ik mijn werk gecombineerd met heerlijk in de tuin werken, want ooh, wat was t prachtig weer! Ik doe t dus wat rustiger aan en bied mezelf ook ruimte om in en om mijn huis te tutten en te ontspannen.

Qua sport, ik durf niet meer goed naar piloxing...maar zal er toch aan moeten geloven omdat de lerares niet thuis geeft over mijn vraag wat ik nu het beste kan doen ( ik moet op mijn strippenkaart nog 4 keer) dus dinsdag toch maar weer gaan, ik houd jullie op de hoogte ;-)

Met nordic walking merk ik dat het buiten zijn heerlijk is. Het tempo van mijn groepje staat mij echter tegen. ik merk dat ik op een hoger tempo wil lopen en ik moet steeds inhouden om op de rest te wachten. daarnaast heb ik na 1 uur het gevoel nog 2 uur te kunnen lopen, dus een erg voldaan gevoel heb ik niet. Ik denk dan ook dat er uiteindelijk een moment komt om afscheid te nemen van de groep en zelf te gaan lopen. Ik denk zelfs aan hardlopen.. dus ...een nieuwe uitdaging.

Over een nieuwe uitdaging gesproken> morgen ga ik een proefles fitness doen...en ik verwacht dat fitness het wel voor me gaat zijn. Thuis geniet ik altijd erg van mijn workouts waarbij ik flink mijn spieren train. De fitness zou een mooie aanvulling zijn op wat ik thuis al doe. Dus ook hierbij...ik houd jullie op de hoogte...

dus....morgen hier een blog over mijn ervaring in de sportschool ;-)

grtz

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.