Level10 Challenge

Pasen

0 reacties

Tijdens de feestdagen is het altijd uitkijken. Je hebt een goed voornemen om je deze keer echt niet te laten verleiden met allerlei lekkers..

Ik heb mezelf over het algemeen niet zo erg hoog staan, dus besloot een tegenprestatie in te bouwen, gewoon, voor het geval dat :-). Mijn tegenprestatie hield in, dat ik tevoet naar mijn paasbrunch zou lopen, zo'n 3 kilometer. Voor iemand die nog maar onlangs sport best een eindje als je een stevige pas erin zet. Deze wandeling heb ik al vaker gemaakt en werd dan terug gebracht met de auto...om mijn conditie en presatatievermogen verder toe te lichten.

Aangekomen bij mijn moeder gelijk een herstel shake genomen en netjes aan het water. De tafel was al gedekt en ik nam me voor alleen een ei te nemen, want die hoort er tenslotte bij. Op het tijdstip van onze paasbrunch werd er inderdaad gevraagd hoe ieder zijn ei wenste en ik besloot voor zacht te gaan. Aan tafel plaatsnemend werd mij verteld dat het paasbrood, bij de eco winkel gekocht was en suikervrij zou zijn...maar er zat wel amandelspijs in (??)...In eerste instantie besloot ik niet te zwichten, maar iets wat voor mij speciaal was aangeschaft kon ik toch ook weer niet afstaan, dus toch 1 sneetje genomen. 

Het ergste kwam rond koffietijd> er was voor mij speciaal schuimgebak gehaald ( ik mag geen koemelk)...dit was echt té erg. Nu ga je een besluit nemen, ga ik 3 dagen weggooien ( de tijd dat het duurt weer in je ritme te komen nadat je een dosis suiker naar binnen heb gewerkt) of houd ik mn poot stijf? Daar komen de Murfy's en sirenes om de hoek kijken die je vertellen; "Tijdens de feestdagen mag ik wel iets extra's, ik sport het er wel af" etc. En uiteraard ben ik toch aan de schuimtaart gegaan> gelukkig zitten er wél veel eiwitten in ;-)

Het avond eten was een heerlijke vers gezette soep en er waren volkorenbroodjes, dus hier heb ik nergens een steekje laten vallen. Toch voelde ik me erg schuldig over mijn affaire met de schuimtaart dat ik besloot terug naar huis te lopen in plaats van terug gebracht te worden, wederom 3 kilometer terug lopen.

Van de ene kant voelde ik me zwak met mijn suikerconsumptie, van de andere kant reette trots dat ikm wel 6 hele kilometers gelopen heb!! 

en...

wat ik iedereen altijd meegeef wanneer je over de schreefgaat:

PIK DE DRAAD VANAF JE EERSTVOLGENDE EETMOMENT GEWOON WEER GOED OP ;-)

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.