Level10 Challenge

Welkom op mijn weblog!

0 reacties

Volg mij op mijn pad van mijn Level10 Challenge. Een periode van 90 dagen waar ik de beste versie uit mijzelf ga halen.

Waarom is dit weblog zo bijzonder?

Nog geen half jaar terug draaide mijn hele leven om vermoeidheid. Er was CVS (chronisch vermoeidheid syndroom) bij mij geconstateerd en kreeg te horen van meerdere specialisten dat ik mijn doelen in het leven zal moeten bijstellen en ik me erbij neer moest leggen misschien wel nooit meer dan 16 uur te kunnen werken.

De energieke, spontane en enthousiaste persoon die ik was zou ik vergoed voorbij moeten zeggen...en dit was.....onacceptabel!

Door het klein beetje vechtlust wat er in me zat besloot ik nog 1 maal iets te proberen uit het oogpunt> 'baadt het niet dan schaadt het niet' en paste mijn voedingspatroon vanaf oktober 2014 aan.

Inmiddels, 5 maanden later, is mijn leven zo ingrijpend veranderd, dat ik mijn 'leven terug' heb en vol zit met levenslust en vitaliteit. 

Om mijn leven nog vitaler en energieker te maken heb ik besloten met een level 10 challenge mee te doen, waar ik in 90 dagen naast mijn gezonde voedingspatroon ook nog eens ga bewegen en sporten> iets wat ik nog NOOIT in mijn  leven gedaan heb!!!

Ik verwacht dat mijn zoektocht naar welke sportieve activiteit bij me past hilarische momenten op kan leveren. Ik zal jullie in geuren en kleuren vertellen hoe ik het sporten ervaar en geef jullie daarbij een kijkje in mijn 'nieuwe' leven, in de hoop een inspiratie te zijn voor anderen dat laatste beetje hoop te concentreren in het feit dat er wellicht ook voor jou nog mogelijkheden bestaan om jouw leven vitaler te maken. 

Voel je altijd vrij te reageren op dit blog of contact met me op te nemen, wat mij is overkomen gun ik iedereen!! Dus ik deel graag mijn ervaringen met jou! 

Fitte groet, Janneke

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.