De Nieuwe iPhone 8

Welkom op mijn blog over de nieuwe iPhone 8!    Deze iPhone heb ik gekregen van mijn zoon, nu wilt hij dat ik leer werken met dit ding.. haha Omdat ik meer wil in technologie geraken, hebben we beslist om hier een webblog te maken en zo leer ik ook het nieuwe "bloggen".  Opmerking zijn altijd welkom! Groetjes Gertjan

Vandaag heb ik geleerd over Bitcoins!

1 reactie

Ja mijn zoon kwam terug op bezoek bij me vorige week, en hij vertelde me dat hij had geinvesteerd in Bitcoins of cryptocurrency. 

 

Ik denk zoals velen hier dat niemand echt weet wat dit is.. maar het is een soort van digitale munt die kan worden gemined via een computer algortime. Ik begreep er niets van dus heb ik mij erin verdiept online. 

 

Ik heb het volgende gevonden: Bitcoin is een digitale valuta die in januari 2009 is gecreëerd na de crash op de huizenmarkt. Het volgt de ideeën die in een whitepaper zijn uiteengezet door de mysterieuze en pseudonieme Satoshi Nakamoto. De identiteit van de persoon of personen die de technologie hebben gemaakt, is nog steeds een mysterie. Bitcoin biedt de belofte van lagere transactiekosten dan traditionele online betalingsmechanismen en wordt beheerd door een gedecentraliseerde autoriteit, in tegenstelling tot door de overheid uitgegeven valuta's.. (bron)

Nu heb ik mijn eerste duizendste van bitcoins zelf aangekocht en ik zit nu zelf op Binance na uren uitleg van mijn zoon om zelf te traden. het is echte en heel nieuwe wereld, en ik wilde jullie eventjes op de hoogte houden. 

Interessante video over dit onderwerp: 

 

Daarnaast zijn er nog veel andere dingen die je met Bitcoins kan doen bijvoorbeeld het traden etc.. dit is ook een een interessant artikel over dit onderwerp. 

Verder heb je nog andere coins zoals

Ethereum maar die begrijp ik niet echt. Ik begrijp het nut nog niet echt van andere munten, en ik wil me hierin wel verdiepen.

Dus ik kom hierop terug als ik meer infor heb. 

Ik wil afsluiten met een vraag.. 

 

Heeft iemand van jullie ook Bitcoins zoja, wat doe je ermee? Holden of traden? 

 

Groetjes en veel sterkte in deze coronatijden

 

Gertjan

1 reactie

Ik ben benieuwd naar je verder blogbijdragen. Welkom op dit voor jou nieuwe medium.

Toos van Holstein

17 June 2020 om 13:33

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.