De Nieuwe iPhone 8

Welkom op mijn blog over de nieuwe iPhone 8!    Deze iPhone heb ik gekregen van mijn zoon, nu wilt hij dat ik leer werken met dit ding.. haha Omdat ik meer wil in technologie geraken, hebben we beslist om hier een webblog te maken en zo leer ik ook het nieuwe "bloggen".  Opmerking zijn altijd welkom! Groetjes Gertjan

Ik ben hier nog steeds

0 reacties

Het duurt soms allemaal wat langer tegen dat ik hier een nieuwe blog posts op plaats, dit heeft veel oorzaken. 

Ik vergeet soms gewoon dat ik deze blog heb.. haha, ongeloofelijk hé, maar ik heb nu al een hele tijd mijn iPhone 8. 

ben ik heb hem nog nooit laten vallen, haha. Wat super is, want ik ben echt soms erg bang, ik geef hem niet graag aan mijn kleinkinderen om spelletjes of wat dan ook op te spelen. Want die zien dit als speelgoed, ja speelgoed, maar ik zag vroeger speelgoed als iets goedkoop dat ik kon laten vallen.. nu zijn van die peperdure dingen zelfs speelgoed voor kinderen. Ongeloofelijk als je het mij vraagt. 

Want wat zal je doen als een kind zo'n iPhone 8 laat vallen? Ik weet het niet, je kan hem moeilijk laten werken om een nieuwe te betalen want slavenarbeid is al lange tijd afgeschaft. Daarom is het wat moeilijk.. zeker als je weet dat het kind het niet express doet, het wil gewoon spelen op dit verdomd verslavende spelletjes erop. 

 

Sorry voor mijn woordenschat, maar soms kan ik wat hierin opgaan. Zeker als ik zie wat die kinderen allemaal tegenwoordig hebben om op te spelen, iPhone Ipad, playstation ik weet het allemaal niet, maar het is teveel.. cry

 

Goed dit wou ik eventjes kwijt voor vandaag. Weetje, waarmee ik soms wel zit, is het kopen van nieuwe kleren, ik heb overlaatst een leuk artikel gelezen op topradioaalter. Wat vinden jullie van dit artikel? 

 

Lijkt interesssant. Maar te moeilijk voor mij want het is allemaal in het Frans te doen. Niet echt een taal waar ik veel van snap. Heeft iemand anders nog leuke plaatsen om een Blog te maken, liefste nederlandstalig. Want je kan maar 1 maken hier op zeelandnet, en ik heb de mijne natuurlijk iPhone 8 genoemd, dus kan ik hier nu moeilijk beginnen praten over mijn reis naar Frankrijk.. wat een beetje verwarrend zou zijn voor mijn lezers. 

 

Wacht..

 

Ik heb wel nog Iphone nieuws! Ondertussen heb ik weer wat nieuwe apps leren kennen. Ik gebruik nu vaak in het buitenland de app: Uber. Ongelofoofelijk hoe goedkoop een Taxi wel niet kan zijn als je het vergelijkt met Nederland en Belgie. Je kan voor niets een taxi nemen met deze applicatie op je smartphone. Je kan zien waar de "taxi" is. Nouja, niet echt een taxi, eerder een andere persoon die je vervoert. Je hebt deze plaat niet in het midden, of je ziet geen meter naar omhoog gaan elke seconde. Je kijkt gewoon in je appie en je ziet het mooi vooruitbegiwegen op de kaart. cool

Kent er iemand nog andere leuke apps die ik eens moet proberen? Ik ben misschien van plan om een iMac te kopen in de toekomst maar ik ben nog aan het twijfelen, want ik hoor van mijn familie veel slechte verhalen over Apple. Ze willen gewoon overal geld uit kloppen, het is niet normaal maarja wat doe je eraan.. het is een megagigantisch bedrijf, dus dit zal wel hun doel zijn dan hé. 

 

IK ben gaan eten!

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.