Imre Schaafsma

Klusjesdag

4 reacties

Nee, niet voor mij........voor mijn dochter. Op eigen verzoek hoor! Ze gaat morgen met omi (mijn moeder) naar de dierentuin in Antwerpen. Een regelmatig terugkerende traditie. Eerst met de auto naar Kalmthout en dan met de trein naar Antwerpen, dagje dierentuinen en met een grote knuffel (ja, een echte) weer naar huis. 13 Jaar en nog steeds helemaal verzot op knuffels. Ze heeft er ook maar een paar (ik geloof een verhuisdoos of 7 op zolder), maar goed er kan er altijd nog 1 bij.

Dus mijn huis weer blinkend en mijn auto ook van binnen gepoetst en ik helemaal blij. Zelf lekker buiten aan het werk geweest, dat is het voordeel van kantoor aan huis. Laptop op de terrastafel, zonnescherm uit en werken maar. Uiteraard ook geweldig weer om bij een paar huizen wat nieuwe foto's te maken, de tuinen worden groen en zo ziet het er toch weer even wat frisser uit.

Moest vanmiddag naar een afspraak om evt. een nieuwe opdracht binnen te halen, maar helaas had de bewoner in zijn hoofd dat het a.s. donderdag zou zijn. Dus bij het aanbellen werd ik wel hartelijk verwelkomd, maar niet door de bewoner.....wel door zijn ENORME hond en nog een schorre boxer. Gelukkig ben ik niet bang voor honden, maar ik deed toch automatisch een stapje terug, blij dat de deur stevig was.
Maar goed, donderdag maak ik echt kennis met het beest, dus ik ben benieuwd.

Fijne avond allemaal en tot schrijfs,

Imre

4 reacties

Ook al ben je niet bang van honden,je weet niet wat vreemde honden doen he?succes alvast voor donderdag,hoop dat hun baas je iets aangenamer begroet:-)...groetjes Gerda

Gerda2307

06 May 2008 om 22:06

thanks

 

ISM Makelaars

07 May 2008 om 11:08

Dierentuin Pixel je dochter veel plezier in de dierentuin en voor jou een zonnige dag slaap lekker voor straks groetjes van parel.
parel

08 May 2008 om 00:02

veelbelovend blog. je schrijft leuk, maar nu opeens niets meer............ blijven schrijven hoor

Elizabeth

eijken

09 June 2008 om 21:50

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.