Imre Schaafsma

Welkom op mijn weblog

7 reacties

Een weblog, ik heb me er nooit zo in verdiept, maar uiteindelijk zie je het steeds meer en wil ik toch ook wel mee in mijn tijd (kan natuurlijk niet achterblijven bij mijn dochter....13 jaar en al veel meer thuis met computer en internet dan ik).

Toch doe ik al jaren heel veel met de computer, maar vaak alleen de vaste werkzaamheden op de bekende websites van het werk en zo. Maar nu ik een eigen bedrijf heb (al 3 jaar) en steeds meer moet nadenken over andere vormen van marketing is het internet een bron van mogelijkheden waar je je in gaat verdiepen.

Daarnaast is het ook gewoon leuk om naast het werk ook privé eens wat meer met internet te doen, dus vandaar dat ik nu ook gezwicht ben voor het maken van een weblog.

Ik stel me even voor: Imre Schaafsma dus, geboren als Imre Veerman en vanaf volgende week de respectabele leeftijd genietend van 41 jaar. Tja....tijd vliegt.

Ik ben gelukkig getrouwd (volgens mijn man ben ik gelukkig en is hij getrouwd...net hoe je het bekijkt, maar we houden het dan toch al wel 18 jaar vol en met veel plezier moet ik zeggen). Verder heb ik een geweldige dochter van 13 jaar, nu wat aan het puberen, even wennen, maar als het niet erger wordt zul je mij niet horen klagen.

Ik woon in Wolphaartsdijk, aan de rand van het dorp met een lekkere tuin waar we dan ook veel in bezig zijn. In die tuin horen ook dieren dus ook daaraan geen gebrek: blonde labrador, vissen, duiven, konijnen, binnen nog schildpadden en dat vind ik dan ook weer wel genoeg.

Ik ben opgegroeid in Yerseke en heb mijn middelbare school in Goes gevolgd (Willibrord College), dagelijks op de fiets, was toch wel een heel eind.
Daarna twee jaar met de trein naar Tilburg om me te vermaken op Schoevers. Vanaf 1986 aan het werk in diverse bedrijfstakken, maar altijd veel contact met klanten gehad. Nu sinds 3 jaar een eigen bedrijf in de makelaardij en ik zou niet anders meer willen. Zelf bepalen hoe je je werk wilt doen, gebruik kunnen maken van je creativiteit, dagelijks contact met allerlei verschillende mensen, huizen mogen bekijken en verkopen/kopen en vooral iets opbouwen wat van jezelf is. Echt een enorme uitdaging. Geen dag is hetzelfde.

Nou ja, je zult vanzelf het e.e.a. lezen over het leven van een makelaar, aangezien dat een groot deel van mijn dagen vult, naast dan natuurlijk mijn gezin en vrienden. 24 uur in een dag is gewoon niet genoeg.

Hoop dat jullie het leuk vinden hier wat van mee te krijgen en ben benieuwd naar evt. reakties.

Groetjes, Imre

7 reacties

blink2520ik2520kom2520ff2520langs1.gif picture by vvzm

Veel plezier met je weblog en nog een fijn weekend, liefs John

de babbelaar

03 May 2008 om 12:18

 Poe eej, wel veel info in ene keer. Maar welkom onder de webloggertjes Imre. Heel veel plezier hier.

 

             is  van  wimmie

 

wim*mie

03 May 2008 om 12:19

Welkom bij de webloggers.Hopelijk kom je veel langs al hoeft dat niet hoor.Groeten van Raadsel

 

wijari

03 May 2008 om 12:21

Imre

Welkom bij de bloggers

Ko

weblog qualiteit

Ko Leenknegt

03 May 2008 om 12:29

Imre wees gewaarschuwd! Je kunt hier aan verslaafd raken. Ben benieuwd naar je belevenissen. Groeten Izerina
izerinalin

03 May 2008 om 14:05

Welkom in blogland,en heel veel succes laten we hopen dat je er net zoveel plezier aan gaat beleven als de meesten hiero,fijne dag....groetjes Gerda
Gerda2307

03 May 2008 om 15:17

 

Welkom en een groet van Trien.

 

my.

06 May 2008 om 22:43

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.