Mijn Moto Guzzi bezigheden

Welkom bij deze GUZZI Weblog

Hij is rond!!

1 reactie
Hij is rond!!

Mijn "dagelijkse"Guzzi is het klokje rond. de 100.000 (klik op de foto) gepasseerd. (Ik had graag een foto gemaakt bij 99.999,9 maar ik was onderweg vanuit Assen en had geen digcam bij me, helaas.) En het blok draait nog steeds als nieuw!! Wat zeg ik? Beter!! Ben gisteren teruggekomen van de WK Superbike in Assen met het tellertje de laatste 250 km haast continue tussen de 180 en 200!!! (En ruim gas over nog) Hij ging alleen maar beter lopen naarmate ik dichter bij huis kwam. Op naar de volgende ton.

Ik ben wel bezig met een andere, dikkere 40mm Ceriani voorvork, want boven de 210 begint ie te "wobblen" en da's nie fijn. Stuurdemper is 1 optie maar ik heb altijd mijn Guzzi's bereden zonder stuurdempers dus deze moet dat ook kunnen. Ik denk dat het aan het standaard (op het balhoofd) gemonteerde stuurkuipje ligt. Kan beter op het frame gemonteerd zitten eigenlijk, maar goed. Hebben we tenminste weer wat te doen. Ahum.....Ahum...(Naast die 2 andere Guzzi's die nog opgebouwd moeten worden, maar goed.........)

1 reactie

hey die guzmo, ook Freak gaat met zijn Cb550four-k van 1978 richting de 100.000, voelt lekker toch. Alles oke met motorfreak en ik hoop het zelfde met jou. Kijk nog eens op www.zmvc.nl, de ,,oude'' bekenden zijn er nog steeds te vinden. Groeten Louis.
Motorfreak.

09 December 2004 om 21:53

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.