Fotografie Gina Heynze

Leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Ik zal proberen je niet te vermoeien met teveel tekst. Ik fotografeer en ik doe dat met hart en ziel. Mijn foto's zijn op meer plekken op het WWW te vinden dus wanneer je het leuk vindt om eens te kijken...Klik op een van de links aan de linkerkant. Op mijn website staat meer informatie over hetgeen ik doe. Heb je een vraag...Aarzel niet contact met me op te nemen. P.S....Op de foto's rust copyright. Deze mogen niet ongevraagd gedownload en gebruikt worden.

Beweging bevriezen en Meeuwen.

1 reactie
Als je leert fotograferen is voor de meesten het bevriezen van bewegen een van de moeilijkste technieken.
Dat was ook voor mij zo. Het vastleggen van een vliegende vogel en dan ook nog mooi scherp vergt behoorlijk wat oefening en dus ook geduld.
Als je dat graag wilt leren raad ik altijd aan om ergens te gaan zitten waar veel meeuwen zijn. Dat is in Zeeland niet zo moeilijk want we zitten bijna allemaal redelijk in de buurt van water. Desnoods ga je fotograferen vanuit je auto. Als je maar oefent. Meeuwen zijn niet erg schuw en ze zijn ook niet erg snel waardoor ze een dankbaar onderwerp zijn om je vaardigheden te oefenen.
Neem desnoods een paar boterhammen mee om uit te strooien.
 
 

1 reactie

Oefening baart kunst, dat is duidelijk.

Toos van Holstein

13 January 2021 om 13:16

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.