Fotografie Gina Heynze

Leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Ik zal proberen je niet te vermoeien met teveel tekst. Ik fotografeer en ik doe dat met hart en ziel. Mijn foto's zijn op meer plekken op het WWW te vinden dus wanneer je het leuk vindt om eens te kijken...Klik op een van de links aan de linkerkant. Op mijn website staat meer informatie over hetgeen ik doe. Heb je een vraag...Aarzel niet contact met me op te nemen. P.S....Op de foto's rust copyright. Deze mogen niet ongevraagd gedownload en gebruikt worden.

Tandarts van Ravels

3 reacties
Eigenlijk heeft deze post niks of bijna niks met genoemde tandarts te maken maar ik denk wel dat een heleboel van mijn generatiegenoten getriggerd worden door de titel. Althans degenen die uit Oost Zeeuws Vlaanderen komen. De man hield praktijk in Hulst aan de Stationsstraat maar bemande tevens de beruchte bus van de schooltandarts. Hij zag er uit als een bullebak en hij gedroeg zich ook zo. Velen hebben dankzij hem een levenslage vrees voor de tandarts overgehouden. Dat bevestigde mijn nieuwe tandarts in Hulst recent ook.
Gelukkig is het nu allemaal anders.
 
Tandarts van Ravels heeft ons echter wel iets heel leuks nagelaten. Hij en zijn maten deden aan plezierjacht en hadden een soort van clubhuis neergezet in het midden van de Clingse bossen. Goed verscholen voor de buitenwereld. Gemaakt van een oude garagebox en van alle gemakken voorzien.
 
Tegenwoordig is de hut eigendom van STICHTING HET ZEEUWSE LANDSCHAP.
De stichting heeft voor de hut een drinkvijver aangelegd waar eekhoorns en vogels komen drinken en badderen.
Zelf zit je binnenin de hut achter een camouflagegordijn en kun je ze naar hartenlust observeren en fotograferen.
De hut is te huur tegen een kleine vergoeding. Meer informatie en de hutagenda vindt je op de FACEBOOKPAGINA VAN BOSHUT CLINGE.
 
Zoals ik al eerder schreef was ik gisteren met 1e kerstdag voor een groot deel van de dag in de hut. Lekker relaxt. Eekhoorns en vogels fotograferen. Er waren gisteren niet heel veel verschillende vogels maar de eekhoorns gaven met z'n allen "acte de presence". Ze zorgen ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen. Stop wat lekker noten voor ze weg en ze blijven komen. 
  
 

3 reacties

Mooie foto's Gina.

 

Voor 50 euro per dag mag je de hut 'gebruiken'.

Maar liefst niet te veel reclame maken, het is al druk genoeg.

 

Inderdaad niet elke dag, overdaad schaadt!

nam22

26 December 2020 om 22:44

Die man was dus een vreemde vogel.. Maar dankzij hem kunnen de 'gewone' vogels nu bekeken worden en gefotografeerd.  maar de eekhoorns zijn ook prachtig om te zien!

Jopie Meerman

27 December 2020 om 14:57

Je maakt toch maar op een mooie manier gebruik van de nalatenschap van deze boeman.

Toos van Holstein

30 December 2020 om 11:58

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.