Fotografie Gina Heynze

Leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Ik zal proberen je niet te vermoeien met teveel tekst. Ik fotografeer en ik doe dat met hart en ziel. Mijn foto's zijn op meer plekken op het WWW te vinden dus wanneer je het leuk vindt om eens te kijken...Klik op een van de links aan de linkerkant. Op mijn website staat meer informatie over hetgeen ik doe. Heb je een vraag...Aarzel niet contact met me op te nemen. P.S....Op de foto's rust copyright. Deze mogen niet ongevraagd gedownload en gebruikt worden.

Fazanten

1 reactie
Toen ik een paar weken geleden mijn nieuwe blog begon had ik het voornemen om elke dag iets te posten. Ik merk nu dat dat wat veel is. Vandaag is het woensdag en ik ga dat proberen aan te houden als vaste dag. Wellicht breid ik het uit naar twee posts per week. Dat bekijk ik eens even op mijn gemakje. Mijn foto's zijn verder te bekijken op de socials waarvan je de links aan de linkerkant ziet.
 
Vandaag zet ik de fazant eens in de schijnwerpers. Zo'n alledaagse verschijning in onze polders en hij lijkt zo gewoon maar...Als je hem beter gaat bekijken en dan vooral met een zonnetje er op, dan is het een indrukwekkende en kleurrijke verschijning.
Voor meer informatie over de Fazant verwijs ik jullie weer naar de SITE VAN DE VOGELBESCHERMING.
 
 
_DSC7771LUM.jpg?1608106179238     
 
 
_DSC7821.jpg?1608106307794     
 
 
     
 
 
     

1 reactie

Prachtige vogels zijn het, die fazanten. En dat je elke dag iets posten toch wel veel wek vindt, kan ik helemaal begrijpen. Ik houd nu al flink wat jaartjes dat ritme van eens per week aan en dat bevalt goed.

Toos van Holstein

16 December 2020 om 12:18

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.