Made bij Ikkus

Welkom op mijn blog Made bij Ikkus. Lees hier meer over het wel en wee van mijzelf en over de spulletjes voor www.madebijikkus.nl Groetjes van jacoline

ikkus&maarten

2 reacties

Ik vindt mijn ontwerpjes  ikkus&maarten zo leuk.

Ik moest nog steeds visite kaartjes hebben, natuurlijk dan maar dat logo erop, in Hongkong had ik bij een site labels besteld (ondanks dat het in verweggistan was, was het veel en veel goedkoper om ze daar te bestellen, ondanks de verzendkosten) deze kreeg ik vandaag binnen. Maandag had ik bij onlinestempels een stempel laten maken, gisteren kreeg ik bericht dat het vanuit Duitsland verstuurd werd.

Tot mijn verbazing kreeg ik het vanmiddag al toe gestuurd.

Ook hier had ik ikkus&maarten gebruikt.

Het resultaat vind ik zo leuk geworden, ben er echt blij mee.

Ik weet al een leuke verjaardagscadeautje (duurt nog wel even, is pas eind oktober), nog een stempel met een andere tekening van ikkus&maarten.

Wat ik ermee moet, nou gewoon voor de heb J

 

~Tot frutsels~Jacoline~~

 

 

2 reacties

Ik heb onlangs ook geborduurde instrijklabels laten maken bij een naaiwinkeltje. Het was iets van 200 labels voor 24 euro. Erg duur denk je?
Lizdog

15 August 2009 om 20:10

Ik wil eigenlijk ook eens een stempel laten maken die ik dan kan gebruiken om op mijn zakjes te stempelen om het een persoonlijke tint te geven. Zag ze wel op internet maar best duur.
Katzz

24 September 2009 om 15:47

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.