Marjans fotohobby

Icarus Blauwtje (man)

2 reacties
Icarus Blauwtje (man)

Ook in Dijkwater fladderde er afentoe nog een icarus blauwtje in mei waren ze er echt volop. Alle rupsjes zullen nog wel niet uitgekomen zijn want ze vliegen 2 maal per jaar. Zou het leuk vinden om is een reactie te krijgen van mijn lezers!

Nou voor nu nog een prettige zondag en tot blogs,

Groetjes Marjan

2 reacties

 Ik vind jouw foto's heel mooi, de libelle op je vorig blogje is echt super. zo te lezen ben je veel in de natuur aan het fotograferen. Ik doe dat ook erg graag. Macro vind ik wel moeilijk. Je moet veel geduld hebben om zo'n libelle vast te leggen met digitale pixels ( vroeger zei men op de gevoelige plaat, van de tijd van het foto rolletje is er eigenlijk geen uitspraak, terwijl die periode ook heel lang heeft geduurd, grappig )

 Soms denk ik ik zou die foto wat groter willen zien!  Met welk programma sla je op in webformaat? met photobucket.com en het groene boompje kan je ze wat groter plaatsen indien je dat zou willen natuurlijk.

 Groetjes van Marie

Riet Luteijn

09 August 2009 om 16:31

Marie,

Ik werk met photofilter om mijn foto's op het 250kb grote bestand te krijgen. Elke tip is natuurlijk welkom. Ik ga is kijken op photobucket. Ik snij mijn foto's wel bij maar verder bewerk ik er weinig aan (eigenlijk niks). Ben druk aan het sparen voor een macrolens, die zijn helaas erg prijzig! Als je de foto's groter wilt zien ik heb die foto's die nu op mijn blog staan ook op zeeland op de foto staan. Mijn naam bij de foto's is dan Mar. Het is een hele leuke bezigheid en je bent lekker in de natuur. Moet toch wat verzinnen nu ik niet meer zo veel kan sporten wegens een rug die niet echt meewerkt.

Bedankt voor je reactie, erg leuk om te lezen.

Groetjes Marjan

Mar11

09 August 2009 om 19:58

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.