Fimo- en ander creatief gefröbel

de dependance (zie Leuke links voor Community en Contact)

Photobucket 2.0 --- met update

0 reacties

Al een tijdje geleden kreeg ik een mail van Photobucket dat ik 2,5 keer zoveel zou moeten gaan betalen voor hun services.
De betalingen per maand heb ik dus stop laten zetten door Topher van Photobucket (die overigens heel vlot en netjes reageerde op mails) en zonet kreeg ik de mail dat mijn "subscription has been cancelled". Prima! Hoe nu verder weet ik nog niet...

Voorlopig zie ik nog geen vreemde watermerken over eerder geplaatste foto's, maar als die er wel gaan komen zal ik bekijken of ik die stukjes verwijder of niet.
De links in de stukjes werken dan natuurlijk nog wel steeds en leuke freubel-ideetjes kunnen nog steeds bekeken worden, maar 1 foto zegt vaak meer dan 101 regels tekst.

Ach... alles sal reg kom laughing

Overigens is die uitspraak afkomstig van Johannes Henricus Brand en luidt volledig: "Alles sal reg kom as ons almal ons plig doen" en dat is dan op het moment met de Corona-perikelen wel heel erg actueel.

 UPDATE:

Zonet krijg ik deze mail:

Photobucket

Thank you for being a valued Member of Photobucket.

Image hosting (sharing) is no longer supported under your plan. In order to continue hosting images, you will need to purchase a premium hosting plan. Get our unlimited hosting plan for just $5 per month for six months. This offer expires on March 31st.

Ik vermoed dus dat er mettertijd een watermerk over de afbeeldingen gaat komen... Het zij zo.

Na het aanbod van die 6 maanden ga je weer 2,5 x zoveel betalen en begint het circus weer opnieuw.
In plaats van dat ik elke maand 5 dollar (of meer) naar the U S of A stuur koop ik er liever iets freubeligs voor of plant ik mezelf een keer op een terrasje tongue-out

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.