Fimo- en ander creatief gefröbel

de dependance (zie Leuke links voor Community en Contact)

Photobucket enzo

0 reacties

Inmiddels heb ik van Photobucket een mail ontvangen dat ik - als ik dezelfde functies wil blijven houden voor wat betreft het plaatsen van foto's - ik bijna 400 in plaats van 30 euro per maand zou moeten gaan betalen. Toen ik eerder al van die wijziging hoorde heb ik ze al laten weten dat ik dit niets meer of minder vond dan afpersing en dat ze netjes gezegd de boom in konden en ik dit nooit zou gaan betalen. Ook op dit meest recente mailtje zal ik ze "vriendelijk" antwoorden, dat dit geen wijziging van een beleid is, maar pure afzetterij.

Het is dus mogelijk dat er hier veel afbeeldingen "op zwart" gaan de komende tijd, alhoewel mijn betaalde account nog maar voor 18% vol is. Mijn account hebben ze al wel ineens gewijzigd in een Free Account, terwijl ik nog tot 8 november betaal....

Als je op de links in de stukjes die in het verleden zijn geplaatst klikt zie je alsnog de afbeeldingen op de websites zelf.
Het is wat omslachtig en het komt het uiterlijk van een weblog niet ten goede, maar het moet dan maar even zo.
Het bekijken van de YouTube-filmpjes op de weblog zal, voor nu, niet wijzigen.

Zoals hieronder al gezegd ben ik momenteel te druk met belangrijker zaken om uit te zoeken hoe en of ik mijn weblog hier kan en wil voortzetten. Als antwoord op een vraag aan Zeelandnet kreeg ik al wel als antwoord dat men niet van plan is de ruimte voor weblogs en communities te verruimen. Jammer dat alles alleen maar sneller lijkt te moeten (hoe snel wil en kun je als mens nou eenmaal?) en niet wat ruimer... Als je de statistieken op Zeelandnet Weblog moet geloven is de nummer 1 weblog van Zeelandnet (Blij dat ik Brei) al grotendeels verhuisd en het zou kunnen dat ik ook een andere manier en plaats moet gaan zoeken.

Als er iets nieuws te melden valt of een - naar mijn idee tongue-out - ècht niet te missen fröbeltip dan zien jullie me hier weer (even) verschijnen.

In ieder geval alle kijkers bedankt voor hun bezoekjes tot nu toe en als je iets op wilt slaan qua linkjes, instructies of patronen doe dat dan alvast voor alle zekerheid smile

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Er kan niet gereageerd worden op de items in dit weblog.