Mijn mooie dochter

Welkom op mijn weblog

Voor het eerst op vakantie.

1 reactie
Voor het eerst op vakantie.

Voor het eerst op vakantie gaan met je kind is een ervaring apart. Zo makkelijk en snel als dat je met z'n tweeen gewent bent is er niet meer bij. We gaan met de caravan.... toch maar proberen omdat wij daar zo van houden. We gaan een weekje naar Schoorl in NoordHolland, daar zijn wij nog nooit geweest. De camping heeft een babybadje en nog wat meer voorzieningen da's wel handig. Gelukkig slaapt Elise erg goed in haar campingbedje, die precies tussen de bankjes inpast. Wij slapen ook goed al is het wel eventjes wennen dat je kindje nu vlak bij je slaapt, je moet wel erg rustig doen want Elise wordt snel wakker...... aan d'r oortjes mankeert niets!  S'morgens is het feest voor Elise ze mag dan heerlijk eventjes tussen ons in liggen, ze vindt dit geweldig, samen met papa een boekje lezen is dole pret.  Overdag doen we leuke uitstapjes waaronder ook de Aritis. Elise vindt de vogeltjes erg intressant en volgt ze vooral de apen die heen en weer springen. Ook de giraffen vindt ze leuk, de rest van de beesten heeft ze nog niet echt meegekregen omdat ze in slaap viel.

Het is trouwens wel een hele leuke vakantie ondanks de vele regen, we maken samen heel de dag veel plezier en ik ben dan ook blij dat we hier voor gekozen hebben. In een caravan kan je toch veel meenemen, wat je doet als je een kind mee hebt.  

 

 

1 reactie

Hoi Jacqueline, Heel leuk idee om dit te doen, Wat moet er veel mee he als je met kinderen op vakantie gaat. Maar na een paar keer wen je overal aan en je kan alles overal kopen. (met uitzondering van lievelings knuffels) Groetjes van Karin Florusse
H. Florusse

10 July 2003 om 13:55

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.