Mijn mooie dochter

Welkom op mijn weblog

Op vakantie in Spanje....en meer dan 10 mnd.

0 reacties
Op vakantie in Spanje....en meer dan 10 mnd.

We zijn op vakantie geweest naar Spanje. Lekker 2 weken in het zonnetje terwijl Nederland in het bladerige herfst kwam te zitten.

Elise voor het eerst in het vliegtuig....wat een ervaring is dat zeg. Veel aandacht van de stuards en essen! Ook de mensen achter en op de plekken vlak bij ons hadden plezier van Elise....groot vermaak dat de meneer achter ons zijn tong uitsteekt naar Elise. Tja wat doet Elise die in de nadoenfase zit...natuurlijk haar tong uitsteken, zij doet dit erg onsmaakelijk heel die lerp eruit en niet zomaar eventjes, dit houd zij namelijk erg lang vol!!

Ons huisje was perfect, met alles er op en eraan.... geweldig zo heerlijk vrijstaand tegen de bergen aan en met uitzicht op de Middelandse zee. Ook heerlijk onze prive zwembad die in een mooi aangelegde tuin ligt te stralen, lekker met ligbedden erbij, SUPER!  Elise vondt het zwembad in het begin maar niets, ze wilde er alleen maar uit en had een zuur gezichtje. Eenmaal gewend was ze er met geen mogelijkheid meer uit te krijgen. Gillend van plezier al pappa Hans grote golven maakt. Elise zit dan in een zwemband met een zitje erin en dit vindt ze prima! 

Leuke uitstapjes maken..... zoals wandelen in de bergen(Sierra Nevada). Elise gaat bij ons in de rugzakdrager mee en zo kunnen we leuke wandeltochten maken naar onder andere de Mulhacen, de hoogste berg van Spanje!  Ook zijn we naar de Alhambra in Granada geweest. En hebbben we in Ronda de oudste en grootste Arena (waar ze stierenvechten) van Spanje bezocht. Dit is een kleine greep uit onze fijne vakantie. Natuurlijk hebben we meer gedaan...maar da's te veel om te beschrijven.

Nog 2 weken en dan......is Elise 1 jaar!!  Wat is het hard gegaan. Zo kan ik me als de dag van gisteren nog herinneren dan ze net geboren hulpeloos in haar ledikantje lag. En kijk nu....mevrouw(zoals ik haar wel eens noem) is een ondernemend mensje geworden. Ze kruipt vliegensvlug door de kamer(overal trouwens) en is binnen de kortste keren op plekken waar je d'r liever niet ziet. Ik ben dan ook maar om traphekjes gegaan en heb wat veiligheisdingen in huis aan gebracht, voordat het straks te laat is.        Elise gaat nu ook wandelen.... wel nog met ons, aan 2 handen vasthoudend, maar het gaat toch een beetje gebeuren. Staan doet ze wel aan tafel en in de box en ook op de bank....ze straalt dan. 

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.