Draaibrugse (meestal ook mijn) zaken

Heb je echt niets beters te doen ;)

Wie zijn zak is dat

0 reacties

Heerlijk om te horen dat dorpsgenoten echt wel hun omgeving in de gaten houden en dat ze best wel hun best doen om ervoor te zorgen dat de boel er zo goed mogelijk uit blijft zien. En jawel, het deugt voor geen meter, het is gewoon een rotzak, die hoort niet op Draaibrug. En ja, schandalig, niet één, maar drie, of nee, zelfs vier exemplaren.  Een maandje geleden zag ik ze voor het eerst en had het er over met die betrokken Draaiburger. We waren het roerend met elkaar eens, zoiets hoort hier niet. Maar om er nou op af te stappen en er samen voor zorgen dat niemand anders zich er ook aan ergert, nee, dat ging ons te ver. Dus maar hopen dat het vanzelf zou verbeteren.

Helaas, niet dus. Tweede Kerstdag notabene. Weer een paar rotzakken prominent en opvallend in beeld. Vreemd genoeg voor niemands deur, verdacht. Het is ijsberenkoud die 2e Kerstdag 2020, met door de waterkoude wind betraande ogen probeer ik me een scherper beeld te vormen. Er staan opvallend weinig auto’s. Onze Belgische en Duitse medeburgers zitten, net als wij, ook gevangen. Maar toch drie rotzakken.

Zijn het wel echte Draaibrugse zakken ??? Of komt iemand van elders zijn plastic afvalzakken hier zetten ? Ja ?  Laat hij of zij dat dan gewoon zondagavond doen, samen met alle andere zakken. Respect voor een ieder die zijn zakken op de juiste wijze vult en de juiste tijd, absoluut.

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.