Foto-challenge 365

Iedereen heeft af en toe een nieuwe uitdaging nodig. Om beter te worden moet je soms van de gebaande paden stappen. Daarom begin ik met een foto-challenge. Het is om mezelf te motiveren, uit te dagen en er van te leren! Ik heb 365 verschillende foto opdrachten bedacht, en een beetje laten leiden door de seizoenen die we natuurlijk allemaal kennen. Soms zal ik 1 foto plaatsen per keer en soms meerdere.  Ik probeer de invulling van alle opdrachten zo dicht mogelijk bij mezelf te houden, niet alleen qua fotografische stijl maar ook wat betreft onderwerp en details - of het gebrek daaraan.

Uniek !

2 reacties

Een uniek bezit, de Lumière Lumix. (1936)

Het is een opvouwbare filmrol camera met een eenvoudige lens van ongeveer 105 mm brandpuntafstand en sluitertijden van 1/25 en 1/75 seconde.

2 reacties

Ik ben het eens dat je af en toe iets anders moet toevoegen. En op fotogebied kan je diverse kanten uit. Ik heb zelf veel hobby's gehad, maar met het ouder worden zijn ze allemaal verdwenen, behalve fotografie. Ik heb ook daar bleef maar een tak van over en wel stereofotografie. De foto's die je op die manier maakt kijk je niet naar, maar in. Je ziet er diepte in bijna gelijk aan de werkelijkheid.  Ik kan het je aanbevelen, het is prachtig en niet moeilijk meer. 

plets

11 August 2019 om 15:59

Leuk :)) Nog een fotograaf.

Ik ben erg benieuwd naar hetgeen je gaat posten.

GinaHeynze

12 August 2019 om 21:03

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.