Digital Diary

Welkom op mijn weblog

Ach wat maakt het ook uit

0 reacties
Na een zaterdagavond met volleybal (alleen kijken hoor!) en uren lang slap oh-en in de kantine ben ik meestal niet zo crea. Dus dat nieuwe logo moet maar even wachten. De dag toch maar gestart met het dagelijkse ritueel...koffie...peukie en de hond uitlaten. Dat gaat momenteel niet zo erg makkelijk met mijn vervelende rechtervoet. Volgende week even een fotootje daarvan laten maken en een bezoek brengen aan de podotherapeut (dat is dus een potentherapeut). Ik hoop maar dat er toch iets gebroken is geweest want alle andere opties zijn veel vervelender (steunzolen?, pijnstillers?) Maar ik ben niet de enige. Zojuist zat er een grote sprinkhaan op mijn schuifpui en die had maar een achterpoot. Wel leuk om zo'n beestje eens van heel dichtbij te bekijken. Wat ook leuk was om te zien: de prachtige hole-in-one die net geslagen werd door die Deen tijdens een of ander toernooi. Heeft ie toch maar mooi een auto mee verdiend en de vrouwelijke kijkers werden getrakteerd op een glimlach waarvan je smelt.
En wat eten we vandaag? Nou, wat dacht je van de nasi van gisteren. Gebakken eitje er bij....klaar. Morgen gaan we wel weer echt koken.... Eerst maar even boodschappen doen bij Appie Happie..... die overigens morgen meer dan 1.000 artikelen stevig in prijs verlaagt. Wordt het eindelijk weer eens genieten van het bedrag op de bon want dat loopt zo langzamerhand wel de spuigaten uit.
En wat voor spannends ga je vanavond doen? Nou.... eh..... dat zal waarschijnlijk uitdraaien op een dutje op de bank. Of misschien krijg ik toch nog wat energie vandaag.. dan ga ik verder met mijn tekening.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.