Weblog van degenaar

Hydro...

3 reacties

         

Hydroxichloroquine ( een mond vol) samen met voedingsupplementen Zink, Selenium Kinine , vit C en D , zou mogelijk de oplossing zijn voor genezing van het corona-virus .

Bewijzen beschikbaar . In vele landen wordt ermee gewerkt ( anti-malaria) o.a. India , Algerije, Marokko ,Franktijk ( via de rechter ) enz.

In plaats van Quarantaine en Lock Down de frisse lucht opzoeken, luchtvochtigheid beinvloeden Ventilatie van woningen,Sporthallen, Openbaar Vervoer .

Dus : Weg met die misdadige anderhalve meter toestanden !

Bronnen :  dr. Rob Elens ( petitie) , Maurice de Hond .

Alle info verkrijgbaar via Google .( Trump slikt de pil !)

 

Een ander verhaal dan U van mij gewend bent Maar dit hele verhaal wordt uit de media gehouden en het lijkt mij zeer belangrijk, Doe er wat mee !

3 reacties

Sla je niet een beetje door? Maurice de Hond die nu ineens ook expert is? Ik had 'm ook al een poosje niet gezien op de tv! Dat werd in zijn ogen dus weer tijd.

Toos van Holstein

20 May 2020 om 12:58

Wat Maurice vertelt is beslist geen onzin. Al die slachtoffers in bejaardenhuizen door steeds dezelfd besmette lucht laten circuleren , frisse lucht, in de buitenlucht wandelen i.p.v. weken lang opgesloten zitten in een kamer zonder bezoek. Trouwens  Trump slikt tegenwoordig dagelijks   hydroxychloroquine. Ook niet voor niks . 

Overigens was ik de hele meute bijna een week vooruit met mijn berichtgeving!  Oh zo .

yochem

20 May 2020 om 13:17

Er komt nu  een internatinaaal onderzoek naar de werking van anti-malaria geneesmiddelen. Beetje het paard achter de wagen spannen want het resultaat wordt pas einde jaar verwacht, maar toch, een aardig resultaat!

yochem

21 May 2020 om 11:15

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.