Allemaal familie........ van Erwin de Bruijn

Een rustig dagje

0 reacties

Net als elke over-actieve toerist heb ik weer natuurlijk te veel zon gehad. Ik ben niet iemand die een hele dag gaat liggen bakken (alhoewel, mijn buikvet zou er van smelten misschein, hahahaha), maar zo tussendoor krijg je toch veel zon op je koppetje. Daarnaast te weinig drinken, dus daar had ik gisteravond wat last van. Weinig honger en zo.

Gisteren, donderdag ben ik naar Xlendi gegaan. Ik dacht eerst om het te voet te doen. Gelukkig heb ik dat niet gedaan...... te stijl. Ik ben dus met de bus gegaan. Eerst iets gegeten. Nou, het was geen succes. Een sandwich (droog), een pannenkoek (een beetje schimmelachtige smaak) en een cola, ook een vreemde smaak.

Allez, dus met de bus naar Xlendi. Xlendi is een kustplaats. Het ligt aan een baai. Als je aan de ene kant de baai uitloopt dan heb je een mooi uitzicht op een oude toren en zoutpannen. Ik zal hieronder een foto er van plaatsen.

Ik heb daar een tijdje rondgelopen, mooi lekker rustig daar. In de zon mijn boek verder gezen en op een gegeven moment weer terug gegaan. In het dorpje zelf weer een pannenkoek gegeten. Deze keer was hij wel lekker. Een pannenkoek met jam, banaan en koekenkruimeltjes. Vers gemaakt. Weer een min-puntje: ontzettend veel vliegen. Tja, je kunt niet alles hebben.

's Avonds met mijn host uit eten geweest. Hij heeft niet ontzettend te spenderen dus ik heb hem getrakteerd. Hier in Malta is alles vrij schappelijk van prijs, dus het was te doen.

Zoals gezegd, vandaag een rustdag: vanochtend mijn kaarten geschreven (ik hoop dat ze er eerder zijn dan ikzelf) en straks weer naar het Citadel gaan kijken. Dat is hier 200 meter vandaan. En ik kan er de schaduw een beetje opzoeken. Vanavond is mijn host weg, dus ga ik alleen ergens iets eten. daarna zie ik wel wat ik Nog een drankje doen misschien.......

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.