Allemaal familie........ van Erwin de Bruijn

Homo's gehen naar Auschwitz

1 reactie

Ik hoop niet dat u te heftig geschrokken bent van ded titel, maar die zin werd vanavond zo maar even tegen ons gezegd. Ronald en ik waren een avondje uit. Eerst naar de skihal geweest en daarna nog een drankje in een cafe in de Nieuwstraat. We zaten gezellig aan de bar, een bekende kwam bij ons zitten en we gingen dus met haar in een gezellig gesprek.

Op een gegeven moment tikt er een Duitse jonge man op Ronald's schouder en zegt tegen hem de bovengenoemde zin. Omdat we niet gelijk reageerden zei hij het nog maar eens. Het was nu duidelijk, hij wenst ons niet het allerbeste toe.

Nog steeds met een mond vol tanden en met ongeloof keken we hem na toen hij naar buiten liep. Normaal hebben we ons woordje klaar, maar nu wisten we even niets te antwoorden. Op zich misschien het beste om niets te zeggen. Eigenlijk vonden we hem maar een heel zielig persoon.

Toch moest ik even dit verhaal kwijt....

1 reactie

Kan me voorstellen dat je met je mond vol tanden staat. En inderdaad misschien beter om niet te reageren. Die jonge man zorgt er trouwens niet voor dat de mening over de Duitsers die bij veel Nederlanders leeft, bijgesteld zal worden. Getver... akelig rotjong. Niet te zwaar aan tillen zou ik zeggen. Alhoewel het nog wel even door je hoofd zal blijven spoken. Blijf genieten, blijf gelukkig.... Annemie.
annemie

29 January 2010 om 00:41

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.