Allemaal familie........ van Erwin de Bruijn

Imagoverbetering Binnenstad Terneuzen

0 reacties

Nou, dank je wel mevrouw Gerry Loof - Bakker. Het stigma is maar weer eens benadrukt. In de binnenstad van Terneuzen is het onveilig. Niet in de Nieuwstraat alleen, maar zelfs in de Noordstraat is het beter om 's nachts niet te lopen. Er moet volgens Gerry een velige weg gecreeerd worden voor naar huis kerende stappers en bezoekers van het theater en de bioscoop.

En weer wordt er dus een behoorlijk zwarte sticker geplakt op onze wijk. Nog maar eens wat zout in de wonde strooien....

We doen als wijk ons best om een beetje positief naar buiten te komen. Dat lukt ons regelmatig, maar als zelfs een gemeenteraadslid niet de moeite neemt om eens te komen ondervinden dat het hier best wel gezellig kan wezen, dan duurt het nog lang.

Misschien is er een positieve kant aan die camera's in de Noordstraat. De brave stappers kunnen dan ook gevolgd worden terwijl ze de graffity op onze brievenbussen spuiten, de portieken van de C & A volplassen.

Mevrouw Loof, met alle respect....... ik vind het jammer dat u uw initiatief gewoon zo maar even neerlegt zonder er eerst eens met de betrokkenen over te praten.... Inderdaad, onder andere de wijkraad.

 

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.