Blij dat ik brei

Welkom op deze blog vol met breien en haken. Zelf vind ik breien een heerlijke bezigheid en ik kom zoveel leuke dingen tegen die ik graag wil delen! Reageren of tips? Mail naar jaffari@zeelandnet.nl of via dit blog.      

Scharrelen

0 reacties

Mijn maandag zit meestal propjevol. Bestellingen, mails, administratie, huishouden, tuinwerk, boodschappen en noem nog maar wat dingen. Ik zag gisteren al een beetje tegen de dag op. Zoveel op mijn lijstje! Daarbij het gegeven dat het kroost vakantie heeft en viert in de hoogste relax-modus, hang- en wurmwerk van de eerste orde. En dat mag overigens best, want er is heel hard gewerkt door beiden. Dus ontbreekt er structuur in opstaan, ontbijten/brunchen/lunchen, naar bed gaan en nog veel meer.

Toen ik vanmorgen opstond besloot ik niet te proberen deadlines te halen, niet op het to-do-lijstje te kijken en vooral niet te proberen structuur in de dag te brengen: go-with-the-flow vandaag. Tussen de bedrijven door tijd voor samen koffiedrinken, een kletspraatje zonder dat de winkelbel het gesprek afbreekt, een beetje extra aandacht voor elkaar. Muziekje aan, beetje mail, beetje boekhouding, beetje huishouden, zomaar ergens op bezoek en koffie drinken (dat doe ik nóóit!) en zo scharrelde ik de dag door. En het was héérlijk! 
 
Nee, de bestellingen gingen niet allemaal de deur uit, de administratie nog niet klaar, het huishouden in geen velden of wegen klaar maar morgen is er weer een dag!
 
Perfect for summer evenings and delectable dinner tables, Kate Eastwood's beautiful summer nightlight jar covers are fabulous stashbusters and great fun to
 
Lees meer

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.