Blij dat ik brei

Welkom op deze blog vol met breien en haken. Zelf vind ik breien een heerlijke bezigheid en ik kom zoveel leuke dingen tegen die ik graag wil delen! Reageren of tips? Mail naar jaffari@zeelandnet.nl of via dit blog.      

Bloemetjes

0 reacties

Ziezo, de winkel begint weer een beetje op een winkel te lijken. We kunnen weer lopen zonder te struikelen over stoelen, dozen, dekentjes, losse bollen, theezakjes en flesjes water! Héérlijk.
De eerste bestellingen zijn al weer de deur uit, de lege vakken een beetje opgevuld. Je kunt je voorstellen dat het vandaag niet zo heel druk was - en dat kwam best goed uit. En wat hebben we het afgelopen zaterdag getroffen met het weer........ stel je toch eens voor dat we deze storm hadden gehad...

Voor wie afgelopen zaterdag niet kon komen: Jellina heeft het patroon van het schattige bloemen-armbandje (of enkelbandje) op haar blog gezet, je vindt de link hier in dit blogbericht terug.

 

Kijk wat ik gevonden heb op Freubelweb.nl: een gratis haakpatroon van Jellina Creations om dit mooie bloemenarmbandje te maken https://www.freubelweb.nl/freubel-zelf/gratis-haakpatroon-bloemenarmbandje/:

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.