Blij dat ik brei

Welkom op deze blog vol met breien en haken. Zelf vind ik breien een heerlijke bezigheid en ik kom zoveel leuke dingen tegen die ik graag wil delen! Reageren of tips? Mail naar jaffari@zeelandnet.nl of via dit blog.      

Voornemens

0 reacties

Zooooo, daar ben ik weer! Dat was best knap van me, om zo lang niet te bloggen :-)
Allereerst wens ik jullie al het Goede voor 2016. Gezondheid, geluk, voorspoed, vriendschap, creativiteit en nog veel meer.

 
Het was best lastig, vrije dagen.... met zeeën van tijd wist ik opeens niet meer hoe dat moest: genieten van "vrij". Mijn hoofd zat vol met plannen, maar niets werd concreet. Hoe complex kun je zijn? Tegen de tijd dat ik gewend was aan rust en warme koffie zat het er al weer op. En vandaag begonnen we alweer. Ergens in de boekhoud-kunde staat dat je moet balansen en moet tellen wat er in je toko ligt. Ik snap het nut, theoretisch. De praktijk is weerbarstig: de losse bollen wol vliegen door de winkel en ik ben nog maar halverwege. Crime! Wat een start....
 
Gisteren voorzag ik dit al, dus maakte ik van de gelegenheid gebruik (iedereen lag nog op één oor) om de kerstversieringen op te ruimen. De mistletoe was verdord, de kerstboom begon zijn naalden te verliezen. Ik pakte de doos met de vloeipapiertjes en mijmerde wat... De papiertjes zijn vergeeld en gevlekt, net zo oud als de meeste ballen uit de boom (zo'n jaar of 50?). Eén keer per jaar pakken we ze voorzichtig uit en na 2 weken weer in. Wat kan er veel gebeuren in een jaar.......

 

 
Wat zal er gebeurd zijn als we de papiertjes weer gaan uitpakken? Een heel jaar voor ons! Bijzondere voornemens voor het nieuwe jaar heb ik niet. Speciale wensen heb ik ook al niet. Dat afvallen wordt toch niets en die reis naar Rome wil ik al 30 jaar, dus daar kan nog wel 30 jaar bij. En verder gebeurt er zo veel om ons heen waar we geen invloed op hebben - daar hoef ik geen voornemens om heen te breien. Ik neem me elk jaar voor om een goede balans te vinden tussen werk, gezin en mezelf (daar valt nog wel wat aan te verbeteren). Ik ga ook dit jaar weer veel leuke ideeën opzoeken, bloggen, vertellen hoe leuk handwerken is. Misschien zie ik jullie wel allemaal een keer in levende lijve :-)
 
We gaan in elk geval van start met héle leuke dingen, ideeën en projecten. Kijk maandag zéker even op mijn blog, dan hebben we iets unieks voor jullie in petto!
 
 
Héél even geduld nog!
 
 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.