Blij dat ik brei

Welkom op deze blog vol met breien en haken. Zelf vind ik breien een heerlijke bezigheid en ik kom zoveel leuke dingen tegen die ik graag wil delen! Reageren of tips? Mail naar jaffari@zeelandnet.nl of via dit blog.      

Aan het eind

0 reacties

Het jaar is bijna ten einde, tijd om even een stapje terug te doen.
Ik had nog van alles op het blog-lijstje staan, maar het kwam er niet meer van. Iedereen weet ondertussen wel dat je volgend jaar weer mee kan doen met allerlei mee-haak-of-brei-dekens, o.a. de Mix 'n Match-deken van Jolanda en Naomi (die we al mochten bewonderen in de winkel)

 
Of ga je meedoen met de CAL van Lossen en Vasten?
 
 
Of brei je liever en kies je voor de prachtige deken van Rowan?
 
Rowan KAL 2016 Rowan
 
Deze prachtige Knit-Along start eind januari. Als je een account aanmaakt op de website van Rowan kun je straks ook de Nederlandse vertalingen van deze deken downloaden.
Voor alle verschillende garens van deze dekens kun je bij ons terecht, en natuurlijk ook voor alternatieven. 
 
We nemen nu even een pauze en staan op zaterdag 2 januari weer voor jullie klaar! Een weekje geen werk, mail of bestellingen. Zelfs het bloggen leg ik heel even stil.
Iedereen bedankt voor de leuke ontmoetingen, inspiratie, bestellingen en nog veel meer. Allemaal hele goede Feestdagen en ik wens jullie een gezond, gelukkig en creatief 2016 toe.
 
 
 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.