Blij dat ik brei

Welkom op deze blog vol met breien en haken. Zelf vind ik breien een heerlijke bezigheid en ik kom zoveel leuke dingen tegen die ik graag wil delen! Reageren of tips? Mail naar jaffari@zeelandnet.nl of via dit blog.      

Handwerkmiddag

0 reacties

Jullie zitten natuurlijk nog te wachten op wat foto's van de Handwerkmiddag? Hier komen ze!
Wat een heerlijke dag was het....!

 
We startten de dag met de workshop Fair Isle breien met Wieke van Keulen. Er was een flinke groep en Wieke vertelde met verve over Fair Isle breien, de magic loop, continentaal breien en knipbiezen. Naarmate de ochtend vorderde werd de groep steeds stiller omdat er steeds intensiever werd gebreid :-) Gelukkig waren er de nodige versnaperingen om het energiepeil bij te vullen.

 

 
Maar aan het eind van de morgen had iedereen het toch aardig onder de knie! Nu nog thuis oefenen, dames....

 

 
In de morgenuren was het aan de winkelkant nog aardig rustig, zodat trouwe klanten nog alle tijd en ruimte hadden om mooie wolletjes uit te zoeken.

 

 
Tussen de middag konden we even bijkomen met een lekkere lunch, met dank aan Johanna voor de koude salade en mijn moeder voor de lekkere soep.

 

 

 
's Middags was het afgelopen met de relatieve rust. De winkel vulde zich met enthousiaste haaksters en breisters. Tassen gingen open en de handwerkinspiratie lag in elke hoek.

 

 

 

 
Het werd nóg leuker! Jolanda en Naomi stapten binnen met in hun tassen 2 prachtige exemplaren van de nieuwe Crochet Along voor 2016. Wow, we hadden de primeur....!!! Wat een prachtige dekens zijn dit, zoveel nieuwe steken en technieken. Zoveel nieuws te leren (een aanrader om hier aan mee te doen, van de week schrijf ik er meer over).

 

 
De haaksters in het gezelschap kregen alle tijd om de prachtige dekens te bekijken.
(wat een werk zit hier in!)
 
 
Maar ook deze prachtige zijden sjaal met kraaltjes van Claudia werd bewonderd.

 

 
En nog zo veel andere nieuwe en oude ideeën en projecten.

 

 
Geanimeerde gesprekken werden gevoerd, steekjes gebreid en gehaakt, en Wieke vertelde van alles over haar nieuwe tijdschrift (hij wordt toch leuk!).

 

 

 

 
Namens Miriam heel erg bedankt voor de giften in haar Afrika-potje. Het doosje blijft voorlopig in de winkel staan en ze zal jullie op de hoogte houden via mijn blog.
Tot slot nog deze gezellige schapenmuts, het gratis patroon vind je hier.

 

 
Iedereen weer heel hartelijk dank voor deze superleuke dag!
 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.