Blij dat ik brei

Welkom op deze blog vol met breien en haken. Zelf vind ik breien een heerlijke bezigheid en ik kom zoveel leuke dingen tegen die ik graag wil delen! Reageren of tips? Mail naar jaffari@zeelandnet.nl of via dit blog.      

Zeeuwse Knoop Pannenlappen

0 reacties

Ja, daar ben ik weer met een Zeeuws handwerkje :-)
Je hebt ze vast al vaak voorbij zien komen, de kleurrijke mochilla tassen, gehaakt met meerderekleuren. Giovanna bedacht een geweldig leuk patroon in deze tapestry-techniek voor Zeeuwse pannenlappen:

 
Zijn ze niet super-leuk? Als Zeeuwse handwerkster (en bijna-Zeeuwen!) moet je die toch in je keuken hebben, handig voor bij je bakblik en Zeeuwse knop-bakboek. (eeeh, voor de niet Zeeuwen: dat bestáát echt en er staan de lekkerste recepten in voor het bijzondere bakblik!)

 

 
Uiteraard kan de uitvoering ook in kleur, maar de zwart-witte blijft toch wel mijn favoriet!
Giovanna is weken bezig geweest met uitproberen, testen, controleren en schrijven van het uitgebreide patroon. Ik vind het dan ook heel leuk om een pakketje aan te kunnen bieden met katoen voor 2 pannenlappen (3 kleuren) plus het patroon.

 

 
Binnenkort is het pakketje direct te bestellen via Tikkeltje Zeeuws, maar je kunt het ook direct bestellen per mail. Het patroon is te koop in combinatie met de katoen (1 pakketje voor 2 pannenlappen € 10,95). Geef bij je bestelling even aan welke kleuren je wil.
Verzenden kan in een envelop (€ 3,00). Het patroontje is niet los te koop.
 
Uiteraard zijn de pakketjes ook in de winkel verkrijgbaar.

 

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.