Blij dat ik brei

Welkom op deze blog vol met breien en haken. Zelf vind ik breien een heerlijke bezigheid en ik kom zoveel leuke dingen tegen die ik graag wil delen! Reageren of tips? Mail naar jaffari@zeelandnet.nl of via dit blog.      

Glitter

0 reacties

Zo rond de feestdagen zie je in de kleding ook wat meer glitters en sparkeltjes terugkomen. Ook de brei- en haakgarens kun je oppimpen met wat lurex of pailletjes.

 
Zo is het het fijne mee-brei draadje Paillettes, een dun lurexdraadje dat je met elk soort garen kunt meerbreien of meehaken. De ienieminie-pailletjes maken het superfeestelijk.
 
 
Paillettes is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar (zie 1e foto). Er zit wel 390 meter op een bolletje (€ 3,95). Alleen een rand meebreien/haken kan natuurlijk ook. Je hoeft geen dikkere naald te gebruiken als je dit dunne draadje meebreit/haakt.
Eerder gebruikte ik dit garen al in de pompoenen.
 
Een lurex-draad die je "enkel" kunt verwerken is er ook. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
(€ 3,00 per bol - 145 meter)
  
Ik haakte er deze sterren mee:
 
 
En bij sommige zit het fijne lurex-draadje al in het garen verwerkt: Deze sjieke trapjessjaal van Sascha maakte we van 1 bol Scheepjes Invicta Glamour (ook verkrijgbaar in heel veel andere kleuren).
 
(het pakketje voor deze sjaal is nog steeds te bestellen, even mailen)
 
 
Wat zullen we sprankelen...... :-)
 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.