Blij dat ik brei

Welkom op deze blog vol met breien en haken. Zelf vind ik breien een heerlijke bezigheid en ik kom zoveel leuke dingen tegen die ik graag wil delen! Reageren of tips? Mail naar jaffari@zeelandnet.nl of via dit blog.      

Lekker Warm

0 reacties

O, wat zie ik deze week veel leuks om te delen. Ik kan niet kiezen.
Ik probeer bij het bloggen een evenwicht te vinden tussen haken en breien, moeilijk en makkelijk, Engels en Nederlands, grote en kleine, dure en goedkope projectjes, gratis en kooppatronen. Da's best een hele klus, eigenlijk :-)
Daarnaast probeer ik van alle garens die ik in de winkel heb liggen iets te maken, zodat je een voorstelling kan maken van het garen als het gebreid of gehaakt is. Dát wordt ook steeds lastiger, want ik kan het tempo niet bijhouden..... maar gelukkig zijn er héle creatieve klanten die héle mooie dingen maken, en die ik mag delen.

Zo liet Jellina gisteren op haar blog deze geweldig leuke kol-sjaal zien.

Foto
 
Wow, die is leuk! En praktisch....! Op haar blog vind je nog meer foto's en de beschrijving van deze gehaakte domino-vierkantjes-kol. 
 
Foto
 
Ze gebruikte 3 bollen Lammy Rainbow en haakte met nld. 6. Het is hetzelfde garen dat ik gebruikte voor deze kol. (€ 5,50 per bol, 180 meter. Samenstelling 65% acrtyl, 35% wol).
 
Deze kleuren heb ik op dit moment op voorraad. Bestellen mag natuurlijk altijd :-)
Mail dan even naar jaffari@\zeelandnet.nl. 
Met heel veel dank aan Jellina voor dit leuke patroon!
 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.