Blij dat ik brei

Welkom op deze blog vol met breien en haken. Zelf vind ik breien een heerlijke bezigheid en ik kom zoveel leuke dingen tegen die ik graag wil delen! Reageren of tips? Mail naar jaffari@zeelandnet.nl of via dit blog.      

Rendier

0 reacties

Wat stormt het hier weer! De Windkracht 9 blaast hier weer van alles door de tuin, en het giert griezelig rond de kerktoren. De vroege kerstbomen die we vorige week in onze straat hebben geplaatst waaien bijna weg.... sfeervol :-) "Hoor, de wind waait met de Kerstboom"....
Het was niet het aangenaamste weer om vanmiddag wat boodschappen te halen in de stad, en blijkbaar dachten meer mensen zo want het was gewoon stilletjes. Waarbij ik dan ook altijd bedenk dat ik best blij ben dat ik met mijn handwerk-toko niet in een van de hoofdstraten-met-bijbehorende-huur van Middelburg zit - "elk voordeel hep z'n nadeel" :-)

 
 
Het is in elk geval heerlijk weer om te haken en breien! En of deze grappige rendier-capuchon bestand is tegen windkracht 9 durf ik te betwijfelen, maar leuk is-tie wel. Een Engels haakpatroon is te koop via Etsy, een brei-variant vind je hier.
via deze Etsy-shop koop je nog veel meer leuke patronen voor originele mutsen, zoals een Bambi of een Vossen-muts/capuchon.
 
KNITTING PATTERN hooded cowl deer fawn Bämbi with antlers (baby, toddler, child, adult sizes) Crochet fox hood cowl Reed - PDF crochet pattern - in baby, toddler, child and adult sizes
 
Als deze patronen (vaak in haak- en breiversie) vind je hier allemaal op een rij. De basis is m.i. vaak hetzelfde - het kleurgebruik en enkele details maken het bijzonder!
 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.