Blij dat ik brei

Welkom op deze blog vol met breien en haken. Zelf vind ik breien een heerlijke bezigheid en ik kom zoveel leuke dingen tegen die ik graag wil delen! Reageren of tips? Mail naar [email protected] of via dit blog.      

Koud he?

1 reactie
Koud he? Van dat echte sombere november-weer. Maar we maken het gewoon lekker warm met onze haaksels en breisels! Dit is zo'n leuke kruikenzak:


Hier wordt je vanzelf vrolijk van!


Deze vrolijke kruikenzak komt van Ravelry, Het inbrei-patroontje komt van Pickles, het basispatroon van de kruikenzak van een nder patroon van Ravelry. Just de combinatie van die twee maken het tot iets unieks!

Het inbreipatroontje kun je voor heel veel dingen gebruiken, gebruik je fantasie maar!

Vanavond heeft Freubelweb de prijswinnaars bekend gemaakt voor de weggeef-actie. Wat waren er veel reacties!! Mocht je niet gewonnen hebben, maar de kol wel willen haken, dan kun je 'm altijd bij ons bestellen.

Morgen gaan we voor de tweede keer naar de KreaDoe, met familie en vrienden. Omdat veel mensen hebben gevraagd of ze me even konden ontmoeten zal ik tussen 12.00 en 13.00 ergens bij of op het Breiplein aanwezig zijn. Ik heb de herfstkol aan, en loop met 2 gebreide "Zeeuwse" kerstballen aan mijn rugzak. Rood hoofd erbij, kan niet missen :-)

De winkel in Arnemuiden zal open zijn van 9.00 tot 13.00 uur!

1 reactie

Goede middag allemaal.Een fijne zaterdag. Groetjes Conny.
conny laat jullie weten.......

03 November 2012 om 12:17

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.