inkijkje

vrouwenkul, een vrolijker kijk op het leven.

smart-foon

1 reactie

Het weer is halen en brengen vandaag. We hebben onze kleinzoon van 6 een paar dagen te logeren.

Het domein is te koud voor buiten. Op het moment dat wij naar binnen willen, wordt het opeens winter. Dat had ik gemist de laatste maanden.

We stappen weer in en rijden richting Sluis. Nee, niet om te winkelen. We gaan daar naar een kinderparadijs. Er wordt van alles uitgelegd. Buiten is ook van alles te doen. Maar daar mogen kleine kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene spelen, Vanwege een waterbassin.

Onze kleinzoon heeft het geweldig naar zijn zin. Alles draait daar om het kind. Vast een kindervriend geweest, die ontwerper.

Buiten is er ook genoeg te spelen en de zon breekt vrolijk door.

Er is een soort zwembad met bootjes. Daar is het  een beetje moeilijk instappen.

Als jr. trek in pannenkoeken begint te krijgen, stapt hij in zijn haast met 1 been in het water. Ach, wat geeft het, oma staat er naast. Voor het geval dat.

Op dat moment ziet oma uit haar ooghoeken een peuter in een bootje stappen. Verderop staat een meisje van een jaar of 10 met een ander jongetje. ze heeft alleen daar oog voor. Oma begint te roepen, het meisje kijkt haar verdwaasd aan.

Oma vliegt naar de peuter, die op dat moment onder water verdwijnt. Niemand die het ziet. Er ligt immers een bootje voor.

Ze grijpt de peuter bij zijn kleren en trekt hem het water uit. Ze roept het meisje en dat kind kijkt nog steeds verbaast . Ze heeft niets in de gaten. Oma zegt haar dat ze het kind naar zijn moeder moet brengen. Die zit met wat andere vrouwen binnen op haar smartfoon te

klungelen. Als ze nu eens even niet bereikbaar zou zijn en een jong kind op haar kind te laten passen, zou ik niet zo geschrokken zijn.

Later zie ik de moeder de ballenbak ingaan met een peuter die in een hemdje en luier rondrent. Misschien toch wat geleerd.

Nu nog leren luisteren naar de instructies van het personeel en die foon even laten liggen en toch wat smarter worden. Doe ik ook

 

1 reactie

Goed dat oma rond keek!

Tuinfluiter

24 April 2016 om 20:25

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.