Berken allergie in Oostburg

Welkom op mijn weblog

Ziek worden van Berken Bomen

4 reacties
Ziek worden van Berken Bomen

gebruik ctrl + F5 om de blz. te verversen

De Gemeente SLUIS in West zeeuws-Vlaanderen weigert berken bomen  te kappen en maakt daardoor mensen in oostburg en omgeving ziek. ( denk bijv. ook aan de kinderen op de middelbare school 'Het Zwincollege'). Ook direct voor de lagere scholen in oostburg staan grote berkenbomen.'Berkenbomen' is een breed maatschappelijk probleem omdat mensen allergisch kunnen worden door deze bomen en hierdoor bijvoorbeeld ASTMA kunnen krijgen.Statistisch gezien is binnen nu en 15 á 20 jaar ongeveer 25% van de nederlandse bevolking allergisch voor Berken bomen.

ongeveer 80% van de mensen met allergie klachten krijgt ASTMA

Het ziekmaken van de burgers en hun kinderen vindt de gemeente SLUIS niet erg. De GGD Zeeland zal dit worst wezen en bemoeit zich nergens mee en Minister Hoogervorst laat het afweten.

4 reacties

dat klopt heb 10 jaar in Oostburg gewoond had nooit last van hooikoorts en benauwdheid maar toen ik daar woonde wel en heb er nog steeds last van zo erg zelfs dat ik een puf apperaat moet gebruiken.
parel

23 April 2008 om 19:18

even na gekeken  medicatie is symbicort turbuhaler
parel

23 April 2008 om 19:20

Een heel vreemde reactie van gemeente en GGD, het is al jaren bekend dat juist de berkeboom de meeste last veroorzaakt. Hier in Vlissingen heeft mijn buurman hem ook verwijdert uit de tuin omdat zijn vrouw en ik er beiden last van hadden en dat had ik net zo goed toen ik nog in Utrecht woonde dus waar die boom staat maakt geen verschil, hij veroorzaakt gewoon allergie.

Wat kan het Astma fonds in deze betekenen.

poes-snoopy

13 February 2010 om 02:44

           Leuk, zo'n stukje van 2 jaar geleden.  Obepaald
                   Jij bent echt "media" ziek.  Fronsen

 

wim*mie

13 April 2010 om 01:29

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.