Baika en Chendy

Wij zijn Baika, een Maltezer, geboren 25 juni 2008 en Chendy, een boomer, geboren 20 september 2008. Op deze weblog kunnen jullie volgen hoe ons leven eruit ziet en hoe we overleven in de mensenwereld. Poot van Baika en Chendy

De stort

1 reactie
De stort

Vanochtend begon zonnig en mijn mensen gingen allerlei spullen uit de garage naar buiten sjouwen. Ze vulden dozen, die ze bij de poort zetten voor de stort... wat dat dan ook mag zijn... en ik vond daarin allerlei leuk spul, dus ik heb uren gewerkt om de inhoud van die dozen over de tuin te verspreiden.

De achtertuin werd hartstikke gezellig met al die plankjes, stukken karton, enz. maar het was wel een flink karwei voor een hond van mijn formaat hoor.
Gelukkig kreeg ik ook hulp van mijn zus. En mijn mensen hielpen ook, want die hebben de tuinstoelen naar buiten gebracht. Dat was mij alleen nooit gelukt.

Terwijl mijn mensen naar de "stort" waren, heb ik een tukje gedaan. En toen ik wakker werd waren alle plankjes en dozen verdwenen. Misschien hebben mijn mensen ze terug in de garage gelegd. Ik hoop het maar, want dan ga ik ze morgen weer naar buiten sjouwen!

Groetjes van Baika. 

1 reactie

Hoy,Baika

Met veel plezier lezen wij jullie avondturen. 

Ik zou met veel plezier bij jullie komen waken en spelen . Ok mij mensen doen van die rare dingen . Daar kun je soms met je hondenverstand niet bij. We hopen nog meer van jullie viertjes te lezen Groeten Floorje een cairn terrier uit Terneuzen

 

joleen

01 April 2009 om 17:24

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.