autisme vorm

Welkom op mijn weblog

ppppppffffffff ik loop achter

2 reacties
ppppppffffffff ik loop achter

Even bijwerken, nou dat kan wel ff een half uurtje werk opleveren denk k.

Er is echt ontzettend veel gebeurt de laatste tijd, leuke maar ook minder leuke dingen helaas.

Ik heb enkele leden van mijn communitieclan grinnn ontmoet en een hele leuke dag met ze gehad

en van de bewoonsters op het his waar ik werk als gastvrouw was ziek toen ik terug kwam van vakantie en daar is veel commotie om geweest omdat ik enkele dingen heb gedaan die volgens de zorgmedewerksters (enkelen) NIET tot mijn taken behoorden( ja wat wil je als je terugkomt van weekje vakantie en het blijkt dat iemand al bijna 6 dagen NIET gegeten en gedronken heeft en er is GEEN dokter nij gehaald grommmmmmm kon ze wel wurgen)

Uiteindelijk heb ik in overlegmet nog 2 collega's toch de dienstdoende huisarts te pakken kunnen krijgen en toen ging nadat er een paar dagen later een bloedonderzoek is gedaan (ik moest toen toevallig ook weer werken en ik weet hoe moeilijk het prikken ging, want ze wouden haar eigenlijk door sturen voor een latere afspraak in Middelburg en dat heb ik kunnen verhinderen door mee te helpen de aders op te pompen) de zaken heel erg hard, ze had namelijk uitzaaiingen in de lever en afgelopen vrijdag is ze overleden 55 jaar oud.

Moeilijk in te schatten he bij een meervoudig gehandicapt mens of het nu echt is of dat ze ons voor de gek hield als ze aangaf dat ze moe was en piene had, want voor de gek hopuden deed ze ook graag en ja praten kon ze nu ook niet echt.

 

Ik ga binnen kort verder met mijn verslagje want ik word nu weer een beetje erg boos weer merk ik en met dinsdag de begrafenis in zicht is me dit ff te veel, want ik wil niet dat mijn familie hier onder moet leiden.

Maar wat ik mijn collega's kwalijk neem en dat heb ik ook gezegt dat ze er niet gewoon na 2 dagen koortsig zijn en NIET DRINKEN een dokter bij hebben gehaald!

 

2 reacties

Hoi Lieve Ina, sorry dat ik nog niet eerder heb gereageerd maar ik ben ziek ik heb keelontsteking. Ik vind het heel erg wat er met die bewoonster is gebeurd en ik wil je heel veel sterkte en steun toewensen met het verwerken van dit verdriet. Ik ben blij dat ik je ontmoet heb, ik heb het ook heel erg naar mijn zin gehad. Er komt vast nog wel een herhaling, denk je niet? knuffel van moi.
Lumme

06 June 2004 om 00:37

Beterschap en ja zeker weten dat er nog een volgende keer komt vond het heel leuk omje te leren kennen.
Jaap de Nooijer

09 June 2004 om 23:46

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.