autisme vorm

Welkom op mijn weblog

YESSSSSSSSSSSS

3 reacties
YESSSSSSSSSSSS

Ik ben gisteren bij de plastisch chirurg geweest voor controle, hij was heel erg verbaasd over de snelheid waarmee mijn lichaam zich hersteld heeft van de operatie.

Normaal heeft iemand nog last van zwellingen onder de huid en is alles nog strak en stram en bij mijis alles al soepel en....ik heb last van ezelsoortjes grinnnn zo noemen ze de flapjes die aan de zijkant van de heupen kunnen ontstaan na het innemen van de huid op de heupen hahaha ik heb een naad lopen van linkerheup naar rechterheup[  over de hele lengte van de buik en nu dus ook nog eens ezelsoortjes aan mijn heupen grinnnn.)

En mijn maag/buikhernia geneesd ook goed, was al weer aardig opgerekt dus ik mag als ik het kan veroorloven weer heerlijk gaan trainen, dus zodra alles financieel rond is ga ik heerlijk weer rollerscaten en aan cardio fitness doen.

Over een half jaar wil hij mij weer zien ook omdat ik door alle poespas thuis heel erg ben afgevallen, voor de operatie al 8 kilo dus ik ging met 93 kilo het ziekenhuis in 22 december en ik ben nu 84.6 kilo dus ik kan wel zeggen dat dit goed voor mijn lijn is (ookal is de oorzaak nu niet om over naar huis te schrijven)

Er zit dan misschien nog een kleine correctie aan te komen om die ezelsoortjes te verwijderen zodat hij tevreden is over hoe mijn buik is geworden, maar dit wist ik al dat het kon gebeuren...lang leve alleinfo via internet en van de plastisch chirurg zelf.

Maar goed voorlopig eerst maar eens proberen te voorkomen dat ik verder afval dus maar een bezoekje aan de huisarts brengen om bloed te laten prikken want volgens mij ligt de dosering van mijn schildklierhormon die ik moet nemen te hoog nu ik zo ben afgevallen, alles wat ik eet en ja ik eet 3X per dag en snoep zo nu en dan ook hoor Ialleen eet ik minder als voorheen) wordt gelijk verbrandt.

Iemand maakt zich hier al zorgen dat ik mezelf uitmergel omdat hij niet meer van mij houd, maar da's dus echt niet zo want ik ben dus echt NIET van plan om er onder door te gaan, terwijl ik het gevoel heb dat HIJ een grote vergissing begaat!.

Maar goed de toekomst zal wel uitwijzen wat er gaat gebeuren, want mijn glazen bol is kapot (o';   grinnnn

3 reacties

Je ziet er fantastisch en stralend uit Ina en dat terwijl je zoveel meemaakt nu! Complimenten hoor! Trouwens als je van Not als plastisch chirurg hebt, dan zou ik persoonlijk, het helemaal niet erg vinden om terug te moeten.....zelfs niet voor ezelsoren grrrrinnnnn ;o)
Onbekend

16 February 2005 om 15:44

hahaha zal ik je iets zeggen?? Ik heb van Not als plastisch chirurg en nee ik vind het ook niet erg om terug te moeten want ik vind hem een kei van een dokter en..heel menselijk hij neemt de tijd voorje en luisterd naar je enn...hahaha ja hij ziet er ook nog eens goed uit Po) Ina
Jaap de Nooijer

16 February 2005 om 21:05

weeehhh ik wil ook ezelsoren.....sommige mensen boffen maar! ;o)))))
Onbekend

17 February 2005 om 20:29

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.